Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog productwereld

Happy Dog droogvoer staat voor gezonde hondenvoeding van de beste kwaliteit ‘Made in Germany’. Onze premium hondenvoeding is bijzonder evenwichtig, zeer licht verteerbaar en rijk aan hoogwaardige proteïnen. Dankzij ons natuurlijke voedingsconcept worden al onze soorten voeding geproduceerd zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen en toegevoegde suiker. De gezonde bereiding van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen garandeert een 100 % evenwichtige en hoogwaardige voeding voor je hond.

Filterproducten
 Toon artikel
Happy Dog
NaturCroq Senior
Natuurlijke voeding, afgestemd op de behoeften van oudere honden
Happy Dog
NaturCroq Mini Truthahn Knochen - Kalkoen bot
Knapperige trainingssnack met kalkoen voor honden van diverse rassen
Happy Dog
NaturCroq Rind & Reis - Rund & Rijst
Natuurlijke voeding met rundvlees en rijst voor volgroeide honden
Happy Dog
VET Diät Intestinal droogvoeding
Ter ondersteuning bij acute en chronische maagdarmproblemen
Happy Dog
NaturCroq Pansen-Ecken - Penskoekjes
Stevige, hard gebakken lekkernij met waardevolle pens
Happy Dog
Sensible Greece
Glutenvrije samenstelling van lamsvlees, garnalen & calamari
Happy Dog
VET Diät Struvit natvoeding
Speciale dieetvoeding om struvietstenen op te lossen en te voorkomen
Happy Dog
Rinderstrossen - Runderstrotten
Hartig kauwspeeltje voor uw hond in premium kwaliteit uit Duitsland.
Happy Dog
NaturCroq Junior
Natuurlijke voeding voor een optimale groei van jonge honden van alle rassen
Happy Dog
Sensible Pure Norway
Vleesvoeding van fijne zeevis, ideaal voor huid & vacht
Happy Dog
NaturCroq Active
Evenwichtige natuurlijke voeding met regionale ingrediënten voor actieve honden
Happy Dog
VET Diät Intestinal Low Fat droogvoeding
Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij stoornissen van de vetvertering
Happy Dog
NaturCroq XXL
Natuurlijke voeding met extra grote brokken speciaal voor grote honden
Happy Dog
VET Diät Struvit droogvoeding
Speciale dieetvoeding om struvietstenen op te lossen en te voorkomen
Happy Dog
Sensible Lombardia
Glutenvrij met een, Italiaanse rijst en mediterrane kruiden
Happy Dog
Sensible India
Vegetarische receptuur met rijst, erwten en kurkuma
Happy Dog
fit & vital - Junior
Evenwichtige totaalvoeding voor jonge honden
Happy Dog
VET Diät Adipositas droogvoeding
Diergeneeskundige speciale dieetvoeding ter vermindering van overgewicht
Happy Dog
VET Diät Urinary Low Purine droogvoeding
Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij nierstenen en leishmaniose
Happy Dog
NaturCroq Lamm-Reis-Taler - Lam & Rijst koekjes
Harde snack die de tanden reinigt met lekker lamsvlees & rijst
Happy Dog
NaturCroq Hundekuchen - Hondenkoekjes
Stevige, hard gebakken lekkernij snack voor de tandverzorging
Happy Dog
Sensible Canada
Zonder granen met zalm, konijn & lamsvlees voor actieve honden

Premium hondenvoeding voor je viervoeter

Een gezonde en evenwichtige voeding vormt de basis voor een lang en actief hondenleven. Daarom is het essentieel om doelgericht op zoek te gaan naar de juiste voeding voor je hond. Of je nu kiest voor premium droogvoer of voor natvoer gaat, beide soorten voeding bieden je hond alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft. Vaak beslist de hond met zijn persoonlijke voorkeur of er droogvoer of een premium natvoer in zijn bakje komt. Uiteindelijk is het de kwaliteit van de voeding die de doorslag geeft.

Maar wat is dat nu eigenlijk, premium hondenvoeding?

Onder premium hondenvoeding verstaan wij hoogwaardige hondenvoeding die enkel met de beste ingrediënten werd bereid volgens een gezond productieproces. Daarbij worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, bij voorkeur afkomstig uit de streek. Een ander kenmerk van hoogwaardige voeding is het grote vleesaandeel in de hondenvoeding. Zowel bij de selectie van onze hoogwaardige grondstoffen als bij de gezonde bereiding worden de allerstrengste kwaliteitsnormen nageleefd. Onze claim van beste kwaliteit heeft gerendeerd, want onze klanten hebben Happy Dog verkozen tot Beste hondenvoedingsmerk van Duitsland.

Droogvoer hond

Het voordeel van droogvoer voor je hond is dat hij door intensief te bijten en kauwen op de brokken zijn tanden versterkt en reinigt. Bovendien bederft droogvoer niet zo snel als natvoer en is het goedkoper. Je hond moet wel steeds vers water ter beschikking hebben staan, omdat er in droogvoer maar weinig vocht zit. Premium droogvoer is erg energierijk. Je houdt je dus best aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Die kan variëren naargelang van de grootte en het activiteitsniveau van je hond.

Premium natvoer

Zoals de naam al weggeeft, bevat natvoer voor honden duidelijk meer vocht dan droogvoer. Ook wanneer je natvoer geeft, moet je hond steeds vers water ter beschikking hebben. Zeker voor honden die de neiging hebben om te weinig te drinken, kan het nuttig zijn om natvoer te geven, omdat ze door het grote vochtgehalte in natvoer minder hoeven te drinken. Geef je je hond een combinatie van droogvoer en natvoer, dan doe je aan gemengd voeren. Je hond krijgt dan bijvoorbeeld ‘s ochtends droogvoer en ‘s avonds natvoer voorgeschoteld. Bij gemengd voeren kun je profiteren van de voordelen van beide voedingsmethoden. Of je nu natvoer geeft, droogvoer geeft of gemengd voert, al deze soorten voeding zijn in principe geschikt voor alle volgroeide honden van kleine tot grote rassen. Als je hond bijzondere eisen stelt aan zijn voeding, omdat hij bijvoorbeeld een gevoelig spijsverteringskanaal heeft, aan allergieën lijdt of een voedselintolerantie heeft, dan is dieet- of speciale voeding beter geschikt voor hem.

Graanvrije hondenvoeding met groenten

Premium hondenvoeding voor puppy’s, Adult of seniorhonden bevat in lijn met ons voedingsconcept vlees als belangrijkste ingrediënt, bijvoorbeeld kip, eend, rund of lam. Ook vis zoals bijvoorbeeld zalm wordt gebruikt als proteïnebron voor hoogwaardige hondenvoeding. Daarnaast bevat Happy Dog hondenvoeding naargelang van de soort aardappelen of rijst als koolhydraatbron en groenten. De lekkere hondenvoedingsrecepturen worden verder verfijnd met weldadige kruiden. Zeker voor geschikt voor gevoelige honden die hondenvoeding zonder granen beter verdragen, zijn onze blikjes Happy Dog natvoer perfect geschikt. Die zitten vol waardevol vlees of vis van slechts één enkele diersoort. Het Happy Dog natvoer bestaat voor 100 % uit dierlijke proteïnen en wordt gemaakt zonder graan, zonder soja en zonder toegevoegde suiker. In onze webshop bieden we het volledige assortiment aan soorten Happy Dog hondenvoeding aan. Daar zit ongetwijfeld ook de juiste voeding voor jouw lieveling tussen.