Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog vlokken

Verwen je hond met onze lekkere vlokken. Hoogwaardige ingrediënten zoals gezonde groenten en fijne kruiden werden hierin tot een exclusieve samenstelling gecombineerd. Als volwaardige voeding kun je onze vlokken niet enkel geven als totaalvoeding, maar zijn ze ook uitstekend geschikt als puppypap vanaf 4 weken. Ze bevatten alles wat je viervoeter nodig heeft. De uitermate goed verteerbare vlokken zitten boordevol waardevolle dierlijke proteïnen en zijn dan ook ideaal voor gevoelige honden. Onze Flocken Mixer brengt variatie in de voerbak. De evenwichtige receptuur met vers vlees, groenten, kruiden, graan, vitamines en mineralen is perfect geschikt voor BARF-menu’s, zelfbereide voeding of als aanvullende voeding.

Filterproducten
 Toon artikel
Happy Dog
NaturCroq - FlockenMixer - Vlokken Mixer
Vegetarische mix van granen, groenten en vlokken om met vlees te mengen
Happy Dog
NaturCroq - Flocken Vollkost
Zeer licht verteerbaar natuurlijke voeding voor gevoelige honden en pups

Onze vlokken - de optimale aanvulling op natvoer pure

Welk natvoer is het juiste voor je hond? Als er verschillende proteïnebronnen worden gemengd, dan kan dit voor gevoelige honden die kampen met allergieën of voedselintoleranties nogal problematisch zijn. Voor die dieren is het beter als het natvoer slechts één proteïnebron bevat die ze voorheen nog nooit hebben gegeten.

Het hoogwaardige natvoer van Happy Dog bestaat daarom uit waardevolle dierlijke proteïnen (vlees, vis en organen) van één enkele diersoort. De keuze omvat de soorten Büffel, Sweden (Wild), Neuseeland (Lam), Truthahn, Germany (Rund), Ente, Strauß, Ziege, Lachs und Känguru. Het natvoer bevat geen suiker, graan of soja. In de plaats daarvan gebruiken we 100 % van de fijnste dierlijke proteïnen. Fleisch pur natvoer van Happy Dog kan gebruikt worden als totaalvoeding, als BARF-alternatief of om te mengen met Happy Dog Flocken Mixer, naargelang van de voedingsmethode waar je de voorkeur aan geeft.