Premium Dog Food Made in Germany

Sociaal engagement

Happy Dog draagt bij aan talrijke initiatieven en projecten, die belangrijk zijn voor mens& dier.

Opleiding voor Afrika

Nu de uitbreiding van de basisschool in Rutana (Burundi) met steun van Happy Dog werd afgewerkt, mogen we het volgende project steunen: ‘Opleiding voor een betere toekomst in Afrika’. Door armoede en geweld kunnen zo’n 124 miljoen kinderen en jongeren in Afrika niet naar school.

Samen met SOS-kinderdorpen willen we hier iets aan doen. In samenwerking met onderwijsoverheden, scholen en gemeentelijke organisaties moeten kinderen gratis toegang kunnen krijgen tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Want enkel door degelijk onderwijs krijgen ze kansen op de arbeidsmarkt. Met de aankoop van Happy Dog Sensible Africa en Mini Africa steun je daarbij de financiering van tal van kosten:

  • lopende kosten voor onderwijs en beroepsopleidingen
  • aankoop van schoolmateriaal
  • betaling van opleidingspersoneel
  • en nog veel meer

De doelstellingen van het programma zijn:

  • de veiligheid van pasgeborenen in huishoudens met een hond verhogen.
  • voorlichting geven aan toekomstige of kersverse ouders om hun bedenkingen of twijfels weg te nemen.
  • het aantal honden te verminderen dat vanwege gezinsuitbreiding wordt weggedaan.
  • het steunen van gezinnen om een harmonisch leven met de baby en de hond te kunnen leiden.

Wat maakt "Dogs & Storks" en het vervolgprogramma "Dogs & Babies" zo uniek?

De volledige content is gebaseerd op wetenschappelijke analyses, gedragswetenschappen en moderne diertraining en met wordt met succes door meer dan 200 personen in Amerika, Australië, Azië en Europa verspreid. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden de beide programma's door Mag. Bina Lunzer, gecertificeerd door CBST gecoördineerd.

Het Verband für das Deutsche Hundewesen

Officiële partner van het VDH

Het Verband für das Deutsche Hundewesen (kortweg: VDH) is de belangrijkste belangenbehartiger van alle hondenbezitters in Duitsland - het eerste adres rondom het samenleven met honden, de hondensport en de hondenfokkerij. Wij van Happy Dog werken nauw samen met de VDH en steunen met onze maatschappelijke betrokkenheid regelmatig acties en evenementen van de vereniging. Begin juni vindt in heel Duitsland een dag voor de hond plaats. Deze dag wordt door honderden hondenverenigingen, dierenartspraktijken en vele andere organisaties uitbundig gevierd. Als officiële VDH-partner steunt Happy Dog elk jaar de organisator bij hun evenementen door royaal bij te dragen aan de levering van proefverpakkingen, die onder alle deelnemers kunnen worden verdeeld.