Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog productwereld

Happy Dog droogvoer staat voor gezonde hondenvoeding van de beste kwaliteit ‘Made in Germany’. Onze premium hondenvoeding is bijzonder evenwichtig, zeer licht verteerbaar en rijk aan hoogwaardige proteïnen. Dankzij ons natuurlijke voedingsconcept worden al onze soorten voeding geproduceerd zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen en toegevoegde suiker. De gezonde bereiding van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen garandeert een 100 % evenwichtige en hoogwaardige voeding voor je hond.

Filterproducten
 Toon artikel
Happy Dog
Soft Snack France
Zachte snack zonder granen met lekkere eend
Happy Dog
Soft Snack Africa
Zachte snack zonder granen met Afrikaanse struisvogel
Happy Dog
Soft Snack Montana
Zachte snack zonder granen met hartig paardenvlees
Happy Dog
VET Diät Intestinal natvoeding
Ter ondersteuning bij acute en chronische maagdarmproblemen
Happy Dog
Soft Snack Mini Neuseeland
Zachte, glutenvrije snack met lamsvlees voor kleine honden
Happy Dog
Soft Snack Neuseeland
Zachte, glutenvrije snack met licht verteerbaar lamsvlees 
Happy Dog
Soft Snack Ireland
Zachte snack met fijne zalm en konijn voor huid & vacht
Happy Dog
Soft Snack Toscana
Zachte, glutenvrije snack met delicate eend en zalm
Happy Dog
Soft Snack Mini Africa
Zachte snack zonder granen met struisvogel voor kleine honden
Happy Dog
Ente Pur - Eend Pur
Vleesvoeding van delicate eend voor natuurbewuste genieters
Happy Dog
VET Diät Hypersensitivity droogvoeding
Medische hondenvoeding bij voedselintolerantie
Happy Dog
Büffel Pur - Buffel Pur
Vleesvoeding Buffel Puur is ook ideaal voor gevoelige honden
Happy Dog
Strauß Pur - Struisvogel Pur
Vleesvoeding van Struisvogel Puur voor gevoelige lekkerbekken
Happy Dog
Meat Snack Allgäu
Sappig rundvlees uit Duitsland, gezond gedroogd, als beloning
Happy Dog
Meat Snack Nordseeküste
Als beloning: Eendenvlees uit Duitsland, gezond gedroogd
Happy Dog
Truthahn Pur - Kalkoen Pur
Vleesvoeding van delicate kalkoen voor genieters
Happy Dog
Sensible Montana
Zonder granen met paardenvlees bij voedselintoleranties
Happy Dog
Meat Snack Schwarzwald
Gezond gedroogd paardenvlees uit Duitsland als beloning
Happy Dog
Sensible Neuseeland
Goed verteerbare rezeptur voor kieskeurige middelgrote en grote fijnproevers
Happy Dog
Sensible Pure Montana
Vleesvoeding Paard Puur ideaal voor gevoelige honden
Happy Dog
fit & vital - Medium Adult
Evenwichtige totaalvoeding voor middelgrote tot 25 kg
Happy Dog
Meat Snack Lüneburger Heide
Gezond gedroogd lamsvlees uit Duitsland, als beloning

Premium hondenvoeding voor je viervoeter

Een gezonde en evenwichtige voeding vormt de basis voor een lang en actief hondenleven. Daarom is het essentieel om doelgericht op zoek te gaan naar de juiste voeding voor je hond. Of je nu kiest voor premium droogvoer of voor natvoer gaat, beide soorten voeding bieden je hond alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft. Vaak beslist de hond met zijn persoonlijke voorkeur of er droogvoer of een premium natvoer in zijn bakje komt. Uiteindelijk is het de kwaliteit van de voeding die de doorslag geeft.

Maar wat is dat nu eigenlijk, premium hondenvoeding?

Onder premium hondenvoeding verstaan wij hoogwaardige hondenvoeding die enkel met de beste ingrediënten werd bereid volgens een gezond productieproces. Daarbij worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, bij voorkeur afkomstig uit de streek. Een ander kenmerk van hoogwaardige voeding is het grote vleesaandeel in de hondenvoeding. Zowel bij de selectie van onze hoogwaardige grondstoffen als bij de gezonde bereiding worden de allerstrengste kwaliteitsnormen nageleefd. Onze claim van beste kwaliteit heeft gerendeerd, want onze klanten hebben Happy Dog verkozen tot Beste hondenvoedingsmerk van Duitsland.

Droogvoer hond

Het voordeel van droogvoer voor je hond is dat hij door intensief te bijten en kauwen op de brokken zijn tanden versterkt en reinigt. Bovendien bederft droogvoer niet zo snel als natvoer en is het goedkoper. Je hond moet wel steeds vers water ter beschikking hebben staan, omdat er in droogvoer maar weinig vocht zit. Premium droogvoer is erg energierijk. Je houdt je dus best aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Die kan variëren naargelang van de grootte en het activiteitsniveau van je hond.

Premium natvoer

Zoals de naam al weggeeft, bevat natvoer voor honden duidelijk meer vocht dan droogvoer. Ook wanneer je natvoer geeft, moet je hond steeds vers water ter beschikking hebben. Zeker voor honden die de neiging hebben om te weinig te drinken, kan het nuttig zijn om natvoer te geven, omdat ze door het grote vochtgehalte in natvoer minder hoeven te drinken. Geef je je hond een combinatie van droogvoer en natvoer, dan doe je aan gemengd voeren. Je hond krijgt dan bijvoorbeeld ‘s ochtends droogvoer en ‘s avonds natvoer voorgeschoteld. Bij gemengd voeren kun je profiteren van de voordelen van beide voedingsmethoden. Of je nu natvoer geeft, droogvoer geeft of gemengd voert, al deze soorten voeding zijn in principe geschikt voor alle volgroeide honden van kleine tot grote rassen. Als je hond bijzondere eisen stelt aan zijn voeding, omdat hij bijvoorbeeld een gevoelig spijsverteringskanaal heeft, aan allergieën lijdt of een voedselintolerantie heeft, dan is dieet- of speciale voeding beter geschikt voor hem.

Graanvrije hondenvoeding met groenten

Premium hondenvoeding voor puppy’s, Adult of seniorhonden bevat in lijn met ons voedingsconcept vlees als belangrijkste ingrediënt, bijvoorbeeld kip, eend, rund of lam. Ook vis zoals bijvoorbeeld zalm wordt gebruikt als proteïnebron voor hoogwaardige hondenvoeding. Daarnaast bevat Happy Dog hondenvoeding naargelang van de soort aardappelen of rijst als koolhydraatbron en groenten. De lekkere hondenvoedingsrecepturen worden verder verfijnd met weldadige kruiden. Zeker voor geschikt voor gevoelige honden die hondenvoeding zonder granen beter verdragen, zijn onze blikjes Happy Dog natvoer perfect geschikt. Die zitten vol waardevol vlees of vis van slechts één enkele diersoort. Het Happy Dog natvoer bestaat voor 100 % uit dierlijke proteïnen en wordt gemaakt zonder graan, zonder soja en zonder toegevoegde suiker. In onze webshop bieden we het volledige assortiment aan soorten Happy Dog hondenvoeding aan. Daar zit ongetwijfeld ook de juiste voeding voor jouw lieveling tussen.