Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog productwereld

Happy Dog droogvoer staat voor gezonde hondenvoeding van de beste kwaliteit ‘Made in Germany’. Onze premium hondenvoeding is bijzonder evenwichtig, zeer licht verteerbaar en rijk aan hoogwaardige proteïnen. Dankzij ons natuurlijke voedingsconcept worden al onze soorten voeding geproduceerd zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen en toegevoegde suiker. De gezonde bereiding van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen garandeert een 100 % evenwichtige en hoogwaardige voeding voor je hond.

Filterproducten
 Toon artikel
Happy Dog
Sensible Toscana
Glutenvrij met vetarme zeevis en eend voor gecastreerde honden
Happy Dog
Rinderkopfhaut - Runderkophuid
Intensief kauwspeeltje voor uw hond in premium kwaliteit uit Duitsland
Happy Dog
VET Diät Renal natvoeding
Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij nierinsufficiëntie
Happy Dog
NaturCroq Lamm & Reis - Lam & Rijst
Licht verteerbare receptuur voeding met lamsvlees & rijst voor gevoelige honden
Happy Dog
fit & vital - Maxi Adult
Evenwichtige totaalvoeding voor grote honden vanaf 26 kg
Happy Dog
Sensible Africa
Zonder granen met struisvogel voor gevoelige fijnproevers
Happy Dog
Sensible Pure Neuseeland
Licht verteerbare vleesvoeding lam puur voor gevoelige fijnproevers
Happy Dog
Ziege Pur - Geit
Vleesvoeding met voedzame geit voor gevoelige viervoeters
Happy Dog
Sensible Piemonte
Eend & zeevis met exclusieve tamme kastanje voor gevoelige fijnproevers
Happy Dog
Känguru Pur - Kangoeroe
Vleesvoeding ideaal voor honden met intoleranties
Happy Dog
fit & vital - Senior
Perfect afgestemd op de behoeften van oudere honden
Happy Dog
Sensible Pure Germany
Vleesvoeding van hartig rundvlees voor natuurbewuste genieters
Happy Dog
VET Diät Adipositas natvoeding
Diergeneeskundige speciale dieetvoeding ter vermindering van overgewicht
Happy Dog
Rinderblättermagen - Runderboekmaag
Knapperige kauwspeeltje voor uw hond in premium kwaliteit uit Duitsland .
Happy Dog
fit & vital - Light Calorie Control
totaalvoeding met verlaagd vetgehalte voor honden met licht overgewicht
Happy Dog
Sensible Ireland
totaalvoeding voor volgroeide, normaal actieve honden vanaf 11 kg
Happy Dog
Sensible Andalucía
Glutenvrij met zacht Iberisch varkensvlees en mediterrane groenten
Happy Dog
Sensible France
Zonder granen met eend voor gevoelige fijnproevers
Happy Dog
Soft Snack India
Zachte Vegetarische receptuur met rijst, erwten en kurkuma
Happy Dog
Sensible Pure Sweden
Vleesvoeding van uitgelezen wild voor natuurlijke fijnproevers
Happy Dog
Sensible Karibik
Zonder granen met zeevis voor gevoelige fijnproevers
Happy Dog
Rinderohren - Runderoren
Intensief kauwspeeltje voor uw hond in premium kwaliteit uit Duitsland

Premium hondenvoeding voor je viervoeter

Een gezonde en evenwichtige voeding vormt de basis voor een lang en actief hondenleven. Daarom is het essentieel om doelgericht op zoek te gaan naar de juiste voeding voor je hond. Of je nu kiest voor premium droogvoer of voor natvoer gaat, beide soorten voeding bieden je hond alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft. Vaak beslist de hond met zijn persoonlijke voorkeur of er droogvoer of een premium natvoer in zijn bakje komt. Uiteindelijk is het de kwaliteit van de voeding die de doorslag geeft.

Maar wat is dat nu eigenlijk, premium hondenvoeding?

Onder premium hondenvoeding verstaan wij hoogwaardige hondenvoeding die enkel met de beste ingrediënten werd bereid volgens een gezond productieproces. Daarbij worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, bij voorkeur afkomstig uit de streek. Een ander kenmerk van hoogwaardige voeding is het grote vleesaandeel in de hondenvoeding. Zowel bij de selectie van onze hoogwaardige grondstoffen als bij de gezonde bereiding worden de allerstrengste kwaliteitsnormen nageleefd. Onze claim van beste kwaliteit heeft gerendeerd, want onze klanten hebben Happy Dog verkozen tot Beste hondenvoedingsmerk van Duitsland.

Droogvoer hond

Het voordeel van droogvoer voor je hond is dat hij door intensief te bijten en kauwen op de brokken zijn tanden versterkt en reinigt. Bovendien bederft droogvoer niet zo snel als natvoer en is het goedkoper. Je hond moet wel steeds vers water ter beschikking hebben staan, omdat er in droogvoer maar weinig vocht zit. Premium droogvoer is erg energierijk. Je houdt je dus best aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Die kan variëren naargelang van de grootte en het activiteitsniveau van je hond.

Premium natvoer

Zoals de naam al weggeeft, bevat natvoer voor honden duidelijk meer vocht dan droogvoer. Ook wanneer je natvoer geeft, moet je hond steeds vers water ter beschikking hebben. Zeker voor honden die de neiging hebben om te weinig te drinken, kan het nuttig zijn om natvoer te geven, omdat ze door het grote vochtgehalte in natvoer minder hoeven te drinken. Geef je je hond een combinatie van droogvoer en natvoer, dan doe je aan gemengd voeren. Je hond krijgt dan bijvoorbeeld ‘s ochtends droogvoer en ‘s avonds natvoer voorgeschoteld. Bij gemengd voeren kun je profiteren van de voordelen van beide voedingsmethoden. Of je nu natvoer geeft, droogvoer geeft of gemengd voert, al deze soorten voeding zijn in principe geschikt voor alle volgroeide honden van kleine tot grote rassen. Als je hond bijzondere eisen stelt aan zijn voeding, omdat hij bijvoorbeeld een gevoelig spijsverteringskanaal heeft, aan allergieën lijdt of een voedselintolerantie heeft, dan is dieet- of speciale voeding beter geschikt voor hem.

Graanvrije hondenvoeding met groenten

Premium hondenvoeding voor puppy’s, Adult of seniorhonden bevat in lijn met ons voedingsconcept vlees als belangrijkste ingrediënt, bijvoorbeeld kip, eend, rund of lam. Ook vis zoals bijvoorbeeld zalm wordt gebruikt als proteïnebron voor hoogwaardige hondenvoeding. Daarnaast bevat Happy Dog hondenvoeding naargelang van de soort aardappelen of rijst als koolhydraatbron en groenten. De lekkere hondenvoedingsrecepturen worden verder verfijnd met weldadige kruiden. Zeker voor geschikt voor gevoelige honden die hondenvoeding zonder granen beter verdragen, zijn onze blikjes Happy Dog natvoer perfect geschikt. Die zitten vol waardevol vlees of vis van slechts één enkele diersoort. Het Happy Dog natvoer bestaat voor 100 % uit dierlijke proteïnen en wordt gemaakt zonder graan, zonder soja en zonder toegevoegde suiker. In onze webshop bieden we het volledige assortiment aan soorten Happy Dog hondenvoeding aan. Daar zit ongetwijfeld ook de juiste voeding voor jouw lieveling tussen.