Premium Dog Food Made in Germany

Mensen & pioniersgeest

“Wij staan voor gezonde en gevarieerde voeding en nemen onze verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu.”

Familie Müller

Daarop kun je vertrouwen bij Happy Dog

Familie Müller produceert in het Beierse Wehringen nu al drie generaties hoogwaardige diervoeding. Omdat wij grote hondenliefhebbers zijn en streven naar het produceren van de optimale diervoeding, hebben wij voor de gezondheid en vitaliteit van jouw hond unieke recepturen ontwikkeld.

Het bijzondere hieraan: de zorgvuldig samengestelde veelzijdigheid van 100 % natuurlijke ingrediënten. Wij geven de voorkeur aan grondstoffen van landbouwers uit de regio en staan zo persoonlijk garant voor de betrouwbare herkomst van onze voedingsbestanddelen. In onze producten worden alleen hoogwaardige proteïnen gebruikt en gecombineerd met de waardevolle eigenschappen van kruiden. Happy Dog biedt zo precies de voeding die jouw hond nodig heeft. Voor elke grootte, voor elke behoefte en voor elke leeftijd, van puppy tot senior.

Onze visie

“Wij willen elk huisdier een lang, gezond en gelukkig leven kunnen geven.”

Georg Müller, CEO

Onze pioniersgeest...

... maakt van ons de bakermat van gezonde dierenvoeding

Als familiebedrijf zijn wij al meer dan 250 jaar een pionier op het gebied van gezonde voeding. Door innovatieve ontwikkelingen, zoals onze veterinare voedingslijn ‘VET’ - het eerste volledige assortiment therapeutische voeding - of ons Premium droogvoer dat dankzij het unieke Natural Life Concept® de eerste echt volwaardige hondenvoeding was, beschouwen we onszelf als pioniers. Als voortrekker op ethisch vlak zetten we vandaag ook in op de ontwikkeling van producten van alternatieve voeding. Zo produceren we zorgvuldig en verantwoordelijk dierenvoeding gemaakt met de beste natuurlijke grondstoffen en zien we onszelf als “pioniers van kerngezonde dierenvoeding”.

Lucia Rettenbeck

“Als pionier van kerngezonde dierenvoeding probeer ik innovatieve en nutritioneel evenwichtige recepturen te ontwikkelen. Om mee te blijven met de recentste wetenschappelijke inzichten, blijven we ons assortiment continu verder ontwikkelen.”

Dierenarts in de productontwikkeling
Andrea Göbel

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding nemen we onze eigen honden al jarenlang mee naar het werk. Zo kunnen we andere werkgevers voorgaan en tonen wat de voordelen zijn van samen werken met de beste vriend van de mens.”

Dierenarts in het Service Center
Thomas Blöchinger

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding produceren we onze dierenvoeding in harmonie met Moeder Natuur. Dat houdt in dat we terug gaan naar de oorsprong en onder andere ook insecten als proteïnebronnen in onze dierenvoeding verwerken.”

Dierenarts in het Service Center
Thorsten Stoyke

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding vinden we het belangrijk om op gelijke voet te staan met onze klanten. Om dat te verwezenlijken luisteren en kijken we aandachtig, wat de wensen en behoeften zijn van onze huisdierbaasjes.”

Hoofd Marketing & Service
Nikola Prather

“Als pionier van kerngezonde dierenvoeding wil ik mijn steentje bijdragen om de verpakkingswereld niet alleen mooier, maar ook duurzamer te maken. Bij Happy Dog besteden we niet enkel aandacht aan de buitenkant, maar ook aan de inhoud en de transparantie van de boodschappen op de verpakking.”

Communicatiedesigner
Andreas Müller

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding ben ik verantwoordelijk voor meer duurzaamheid in de volledige onderneming. Binnen het in 2020 gestarte duurzaamheidsinitiatief zet ik mij in voor maatregelen ter bescherming van het milieu en andere duurzame projecten.”

Projectleider Duurzaamheid
Vanessa Grimm

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding helpen wij, de dierenartsen en dierenartsassistenten op de klantenservice, jou om de juiste voeding voor jouw hond te vinden.”

Dierenartsassistente
Michael Hedde

“Als pioniers van kerngezonde dierenvoeding ontwikkelen we met veel pioniersdrang al meer dan 50 jaar moderne voedingsproducten voor het welzijn van honden en katten.”

Boekhouder
Wolfgang Hein

“Als pionier van kerngezonde dierenvoeding garanderen we met de meest actuele analytische methoden een perfecte kwaliteit van onze innovatieve dierenvoeding.”

Verantwoordelijke Kwaliteitsgarantie