Premium Dog Food Made in Germany

Merk-geschiedenis

Meer dan 50 jaar ervaring & competentie in de productie van premium hondenvoeding

50 jaar Happy Dog

La storia del nostro marchio di cibo per cani dal 1970

Hoe de pionier van vlokkenvoeding voor honden uitgroeide tot de marktleider op gebied van hondendroogvoer en uiteindelijk het beste hondenvoedingsmerk van Duitsland... Het begon allemaal in 1965 toen in het Beierse Wehringen hondenvoeding bestaande uit natvoer en vlokken werd geproduceerd en verkocht werd onder de naam Müller’s Hundenahrung (Müller’s hondenvoeding). In 1970 ontwikkelde Edmund Müller vervolgens als een van de eersten goed verteerbare totaalvoeding voor honden. Destijds bestond de voeding uit gedroogd vlees, maïsvlokken en groenten en was ze vooral populair bij fokkers. Dat was het startschot voor het merk Happy Dog. Sindsdien hebben de Müllers het er in hun familiebedrijf hun missie van gemaakt om hun hondenvoeding te perfectioneren. Met succes, want in 2019 werd Happy Dog verkozen tot beste hondenvoedingsmerk van Duitsland. Tegenwoordig stellen we ons voor als de bakermat van gezonde dierenvoeding en garanderen we premium hondenvoeding van de beste kwaliteit - made in Germany.

Sviluppo del marchio Happy Dog

1965 - “Müller´s Hundenahrung"
De eerste productie van hondenvoeding bestaande uit natvoer en vlokken werd opgestart onder de naam ‘Müller’s Hundenahrung’
Antiques Plakat mit Müllers Hundenahrung darauf abgebildet
1970 - Happy Dog
Edmund Müller ontwikkelde als een van de eersten goed verteerbare totaalvoeding voor honden en het merk ‘Müller’s Hundenahrung’ veranderde in Happy Dog.
Erstes Hundefutter der Marke Happy Dog aus dem Jahr 1970.
1975 - Eerste keer brokken
De eerste extruder voor de productie van honden- en kattenvoeding in brokvorm werd opgestart
Der erste Extruder der Firma Interquell aus dem Jahr 1975
1992 - Eerste totaalvoeding in brokvorm
Met Happy Dog NaturCroq werd de eerste totaalvoeding in brokvorm van het bedrijf Interquell op de markt gelanceerd
2000 - Premium merk
Happy Dog stijgt met Supreme Lachs & Kaninchen zijn intrede in het superpremium segment voor hondenvoeding. De eerste Sensible soorten waren Ireland, Canada en Neuseeland.
2015 - Favoriet in de vakhandel
Happy Dog groeide uit tot marktleider in de vakhandel in Duitsland op vlak van hondendroogvoer
Auszeichnung für Happy Dog zur besten Fachhandelsmarke im Jahr 2015
2019 - Testwinnaar
Uit een klantentevredenheidsenquête van de Duitse Vereniging voor Consumentenstudies bleek: Happy Dog is het beste hondenvoedingsmerk van Duitsland
2020 - Product van het jaar
De Happy Dog Soft Snacks werden door FutterTester.de verkozen tot product van het jaar 2020 in de categorie hondensnack.
2021 - Kwaliteitszegel
In de voedingstest kon de nieuwe vegetarische soort Sensible India met 9,3 op 10 de jury erg bekoren.
2021 - Product van het jaar
Beste voeding in alle tests in 2021 en daarom door FutterTester.de uitgeroepen tot product van het jaar 2021 in de categorie Droogvoer hond: Happy Dog fit & vital Medium Adult
2022 - Puppyvoedingstest
De nieuwe Happy Dog Young variëteiten werden zeer goed beoordeeld door FutterTester.
2022 - Toekenning
De huisdiernieuwigheid van het jaar 2021/2022 in de categorie honden was Sensible India.

De evolutie van de Happy Dog verpakkingen

In 1970, toen de familie Müller voor het eerst hondenvoeding onder de naam Happy Dog produceerde, waren de zakken nog erg simpel. In de loop der jaren werden de verpakkingen steeds verder ontwikkeld, om de hoge kwaliteit van het product zo goed mogelijk te beschermen en de voeding langer vers te houden. Bovendien werd de informatie voor hondeneigenaars op de multifunctionele verpakking over ingrediënten en het voedingsadvies alsmaar belangrijker.

Die Happy Dog Futterverpackungen von 1970 bis 2020 im Vergleich