Beste hondenvoedingsmerk van Duitsland

Happy Dog Merkwereld

Trakteer uw viervoeter op het beste hondenvoer in Duitsland!

All you feed is love

Want enkel een gezonde hond is een gelukkige hond!

Een goede hondenvoeding moet Vandaag veel meer kunnen dan enkel de honger stillen. Al meer dan 50 jaar lang is de liefde voor huisdieren onze grootste motivatie om te blijven zoeken naar de perfecte receptuur voor onze natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding. Daarbij houden we vast aan de volgende waarden:

Hond

De liefde voor een viervoeter

Wij willen elke hond een lang, gezond en gelukkig leven kunnen geven. Daarbij houden we rekening met de speciale behoeften van onze viervoetige vrienden. Al meer dan 50 jaar lang ontwikkelen we met veel passie perfecte recepturen die optimaal afgestemd zijn op de huidige leefomstandigheden van onze viervoeters. Wij maken met veel liefde en passie ons premium hondenvoedingsmerk Happy Dog, aangepast aan elke levensfase en elke mogelijke behoefte.

Vrouw met hond op sofa
Blad

liefde voor de natuur

Voor onze hoogwaardige hondenvoeding gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Tot 80 % van die ingrediënten is daarbij afkomstig uit de streek rond Augsburg. Kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen gebruiken we principieel niet. Bovendien letten we erop dat onze hondenvoer zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten geen belasting vormt voor het milieu en de bescherming van dieren niet in het gedrang brengt. Ons bewustzijn voor de natuur drukt zijn stempel op alles wat we doen en op de producten van Happy Dog - in harmonie met mens en natuur.

Hartvormige aardappel
Kwaliteitskenmerk

liefde voor de kwaliteit

Natuurlijke grondstoffen van de beste kwaliteit vormen het perfecte fundament voor de producten van het merk Happy Dog. Door ze zorgvuldig en op een gezonde manier te verwerken in de Thermostufenmix® blijven alle vitamines en voedingsstoffen behouden. Zo ontstaat een hondenvoeding die in alle belangrijke gezondheidsaspecten van je hond voorziet. Menig viervoeter en zijn baasje zijn verzot op de lekkere en goed verteerbare voeding. Additieven zoals suiker, kleurstoffen, geurstoffen of conserveringsmiddelen gebruiken we absoluut niet. Daar steken we onze handen voor in het vuur.

Ingrediënten hondenvoeding
50 jaar traditie

liefde voor de traditie

Ons familiebedrijf produceert sinds 1765 voedingsmiddelen van voortreffelijke kwaliteit. Onze eersteklas hondenvoeding met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten wordt al meer dan 50 jaar lang geproduceerd in het Beierse Wehringen. Het merk Happy Dog staat voor natuurlijke en gezonde voeding voor je lievelingsdier en is gemaakt om goed te worden geaccepteerd, licht verteerbaar te zijn en goed te worden verdragen.

Familie Mueller twee honden


Voedingsconcept

We nemen de natuur als voorbeeld voor de productie van onze premium hondenvoeding

Meer ...

Productieproces

Met de perfecte receptuur wordt in de Thermostufenmix® onze dierenvoeding geproduceerd

Meer ...

merkgeschiedenis

In 50 jaar van een pionier in vlokkenvoeding voor honden naar de beste hondenvoeding van Duitsland

Meer ...

Sociaal engagement

Sociale verantwoordelijkheid betekent voor ons ook denken aan anderen en bedachtzaam handelen

Meer ...


Neem een duik in onze productwereld

Voor elke behoefte vind je bij Happy Dog de juiste voeding. Ontdek ons assortiment bijzonder evenwichtige dierenvoeding. Die is licht verteerbaar en rijk zijn aan hoogwaardige dierlijke proteïnen. Overtuig jezelf.

Producten ontdekken