hd markengeschichte

merk-geschiedenis

Meer dan 50 jaar ervaring & competentie in de productie van premium hondenvoeding

50 jaar Happy Dog

De geschiedenis van ons hondenvoedingsmerk van 1970 tot 2020

Hoe de pionier van vlokkenvoeding voor honden uitgroeide tot de marktleider op gebied van hondendroogvoer en uiteindelijk het beste hondenvoedingsmerk van Duitsland... Het begon allemaal in 1965 toen in het Beierse Wehringen hondenvoeding bestaande uit natvoer en vlokken werd geproduceerd en verkocht werd onder de naam Müller’s Hundenahrung (Müller’s hondenvoeding). In 1970 ontwikkelde Edmund Müller vervolgens als een van de eersten goed verteerbare totaalvoeding voor honden. Destijds bestond de voeding uit gedroogd vlees, maïsvlokken en groenten en was ze vooral populair bij fokkers. Dat was het startschot voor het merk Happy Dog. Sindsdien hebben de Müllers het er in hun familiebedrijf hun missie van gemaakt om hun hondenvoeding te perfectioneren. Met succes, want in 2019 werd Happy Dog verkozen tot beste hondenvoedingsmerk van Duitsland. Tegenwoordig stellen we ons voor als de bakermat van gezonde dierenvoeding en garanderen we [premium hondenvoeding] (nl_NL/happydog/hondenvoer/) van de beste kwaliteit - made in Germany.

1965 - “Müller´s Hundenahrung"
De eerste productie van hondenvoeding bestaande uit natvoer en vlokken werd opgestart onder de naam ‘Müller’s Hundenahrung’
hd meullers tiernahrung 1965
1970 - Happy Dog
Edmund Müller ontwikkelde als een van de eersten goed verteerbare totaalvoeding voor honden en het merk ‘Müller’s Hundenahrung’ veranderde in Happy Dog.
hd happydog wird geboren 1970
1975 - Eerste keer brokken
De eerste extruder voor de productie van honden- en kattenvoeding in brokvorm werd opgestart
hd erster extruder 1975
1992 - Eerste totaalvoeding in brokvorm
Met Happy Dog NaturCroq werd de eerste totaalvoeding in brokvorm van het bedrijf Interquell op de markt gelanceerd
hd naturcroq 1992
2000 - Premium merk
Happy Dog stijgt met Supreme Lachs & Kaninchen zijn intrede in het superpremium segment voor hondenvoeding. De eerste Sensible soorten waren Ireland, Canada en Neuseeland.
hd supreme 2000
2015 - Favoriet in de vakhandel
Happy Dog groeide uit tot marktleider in de vakhandel in Duitsland op vlak van hondendroogvoer
hd fachhandel 2015
2019 - Testwinnaar
Uit een klantentevredenheidsenquête van de Duitse Vereniging voor Consumentenstudies bleek: Happy Dog is het beste hondenvoedingsmerk van Duitsland
siegel_1440x573
2020 - Product van het jaar
De Happy Dog Soft Snacks werden door FutterTester.de verkozen tot product van het jaar 2020 in de categorie hondensnack.
hd produkt des jahres 2020
2021 - Kwaliteitszegel
In de voedingstest kon de nieuwe vegetarische soort Sensible India met 9,3 op 10 de jury erg bekoren.
hd futtertest india 2021
2021 - Product van het jaar
Beste voeding in alle tests in 2021 en daarom door FutterTester.de uitgeroepen tot product van het jaar 2021 in de categorie Droogvoer hond: Happy Dog fit & vital Medium Adult
hd magazin produkt des jahres medium adult_1zu1

De evolutie van de Happy Dog verpakkingen

In 1970, toen de familie Müller voor het eerst hondenvoeding onder de naam Happy Dog produceerde, waren de zakken nog erg simpel. In de loop der jaren werden de verpakkingen steeds verder ontwikkeld, om de hoge kwaliteit van het product zo goed mogelijk te beschermen en de voeding langer vers te houden. Bovendien werd de informatie voor hondeneigenaars op de multifunctionele verpakking over ingrediënten en het voedingsadvies alsmaar belangrijker.

hd packungen im wandel der zeit