TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Puppy - Lamm & Reis (Lam & Rijst)

Zeer licht verteerbare totaalvoeding voor puppy’s met lamsvlees en rijst
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Ondersteunt het immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem

Optimaal voor huid en vacht

Optimaal voor huid en vacht

Sensible Puppy - Lamm & Reis (Lam & Rijst)

Licht verteerbare totaalvoeding voor puppy’s met lamsvlees & rijst

Voor onze kleine viervoeters willen enkel het allerbeste. Zeker in de eerste weken is het belangrijk om op een gezonde en evenwichtige voeding te letten, die optimaal is afgestemd op de behoeftes van puppy’s. Onze Happy Dog Sensible Puppy Lamm & Reis (Lam & Rijst) combineert goed verteerbaar lamsvlees met licht verteerbare rijst. De receptuur zonder gevogelte is bovendien bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag. Door de toevoeging van waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel ondersteunt de voeding een harmonische groei en een gezonde ontwikkeling van de botten, gewrichtsbanden en gewrichten. De optimale verhouding van vetten en proteïnen levert uw kleine lieveling de ideale hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen. Volgens het Happy Dog Natural Life Concept® krijgt uw hond alles wat hij nodig heeft om onbezorgd aan een lang en gezond hondenleven beginnen.

Welke voordelen biedt Sensible Puppy Lamm & Reis (Lam & Rijst)?

  • receptuur & zonder gevogelte en gluten
  • zonder additieven
  • bijzonder licht verteerbaar
  • evenwichtige totaalvoeding
  • versterkt het immuunsysteem

Hoe lang moet ik Sensible Puppy Lamm & Reis (Lam & Rijst) aan mijn puppy geven?

Vanaf 4 weken tot en met 6 maanden is Happy Dog Sensible Puppy Lamm & Reis (Lam & Rijst) geschikt. Vanaf 7 maanden moet u de puppyvoeding geleidelijk vervangen door Happy Dog Sensible Junior Lamm & Reis (Lam & Rijst). In de jonge hondfase groeit je viervoetige familielid immer langzamer en heeft hij dan ook minder energierijke voeding nodig.

Waarom zit er een gat in het midden van de hartvormige brokken?

De speciale vorm van de brokjes dient om de vertering van uw viervoeter te verbeteren. Door het gat breken de brokken sneller en kunnen ze gemakkelijker worden gekauwd en verteerd. Zo lossen ze door het grotere oppervlak ze optimaal op in de maag.

Lees meer