TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
Slechts kort
beschikbaar

Happy Dog Mini Piemonte

Eend & zeevis met exquise tamme kastanje voor gevoelige fijnproevers
Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Mini Piemonte

Eend & zeevis met exquise tamme kastanje voor gevoelige fijnproevers

Happy Dog Supreme Mini Piemonte is met Italiaanse tamme kastanje niet enkel verrukkelijk voor uw viervoeter. Dankzij de glutenvrije receptuur zonder granen en zonder aardappel is het droogvoer ook uitstekend geschikt voor honden met voedingsintoleranties. Licht verteerbare eend, lekkere zeevis en andere ingrediënten op basis van ons Natural Life Concept® vervolledigen de receptuur. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het bijzonder gezonde productieproces maken van Happy Dog Mini Piemonte het ideale product voor een bewuste voeding. Ook voor honden met speciale behoeften. De brokken zijn optimaal op het gebit van middelgrote en grote hondenrassen afgestemd. Om de stofwisseling van uw hond optimaal en op hondenmaat te ondersteunen, maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten, waarvan het hele organisme van uw hond profiteert: lijnzaad, geselecteerde kruiden, appel en Nieuw-Zeelandse mossel. De extra kleine brokjes zijn optimaal afgestemd op het gebit van kleine hondenrassen tot 10 kg.

Lees meer

Happy Dog Mini Piemonte

Lekkere hondenvoeding voor gevoelige honden van kleine hondenrassen

Verwen uw viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Mini Piemonte. Het hondendroogvoer met licht verteerbare eend en lekkere zeevis is uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Het voedingsstoffengehalte van het droogvoer is speciaal afgestemd op kleine hondenrassen. De waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel in het droogvoer helpt om de gewrichten en de spieren gezond te houden. Happy Dog Mini Piemonte is glutenvrij en gemaakt zonder granen of aardappel. Daardoor is de superpremium totaalvoeding ook bij uitstek geschikt voor honden voedingsintoleranties.

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer ook onze andere Mini producten: het glutenvrije droogvoer zonder granen Mini Africa met exotische struisvogel; Mini Ireland met zalm en konijn, het glutenvrije droogvoer Mini Adult met aangepaste brokken en Mini Light met minder vet voor kleine honden met een neiging tot overgewicht. Voor grotere honden hebben we Africa, Ireland en Neuseeland ook met een aangepast voedingsstoffengehalte. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. Neem dan contact met ons op!

Lees meer