TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Puppy Milk Prebiotic

Puppymelk voor het opgroeien vanaf de 1e dag
Laag lactosegehalte

Laag lactosegehalte

Voor opgroeien zonder moeder

Voor opgroeien zonder moeder

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Enthält Prebiotika (MOS) für die Darmflora

Enthält Prebiotika (MOS) für die Darmflora

Puppy Milk Prebiotic

Lekkere en evenwichtige melkmaaltijd voor puppy's vanaf de eerste dag

De Happy Dog Milk zorgt voor een constante en harmonische groei in de eerste dagen en weken. Ze is specifiek op de behoeften van jonge puppy’s afgestemd en voorziet hen van alle levensnoodzakelijke voedingsstoffen in evenwichtige hoeveelheden, voor het geval er geen of onvoldoende melk van de moederhond beschikbaar zijn. Ze is optimaal aangepast aan het gevoelige verteringskanaal van jonge honden en bevat een laag lactosegehalte (max. 25 %) en speciale darmstabiliserende prebiotische culturen.

Naast calcium voor de goede ontwikkeling van botten, gewrichten en gewrichtsbanden, bevat Happy Dog Puppy Milk Prebiotic alle levensnoodzakelijke mineralen, vitamines en sporenelementen in perfect aangepaste hoeveelheden die de puppy's nodig hebben in hun eerste levensdagen en -weken. De Puppy Milk is niet enkel geschikt voor puppy’s die opgroeien zonder moeder of als aanvullende voeding naast de moedermelk, maar kan ook aan de moederhond worden gegeven. De Puppy Milk is bovendien zeer goed oplosbaar en wordt uitstekend geaccepteerd.

De bereiding is erg eenvoudig: meng het poeder gewoon met warm water en geef het aan de puppy. De temperatuur van de voeding moet ca. 35° C bedragen.

Totaalvoeding voor puppy's vanaf de eerste dag

Lees meer