TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq XXL

Natuurlijke voeding met extra grote brokken speciaal voor grote honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

XXL brokken

XXL brokken

Voor grootte honden

Voor grootte honden

NaturCroq XXL

Evenwichtige natuurlijke voeding met extra grote brokken voor grote honden

Happy Dog NaturCroq XXL wordt gemaakt met hoogwaardige dierlijke proteïnen en waardevol volkoren graan uit de streek en biedt uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines. Door de natuurlijke ingrediënten is ons natuurlijk droogvoer voor honden bovendien bijzonder licht verteerbaar. Het formaat van de NaturCroq XXL brokken werd speciaal aangepast voor grotere honden, zodat ze de brokken niet haastig kunnen doorslikken. Het voedingsstofgehalte is optimaal afgestemd op de energiebehoefte van grote hondenrassen.

Daarom hebben we bij de ontwikkeling van deze evenwichtige natuurlijke voeding vooral gelet op een uitgekiende samenstelling van voedingsstoffen met een gematigd proteïne- en een aangepast vetgehalte. De unieke receptuur werd afgewerkt met waardevolle inheemse kruiden.

Lees meer

Happy Dog NaturCroq XXL

Voordelige hondenvoeding voor grote hondenrassen

Bent u op zoek naar een voordelige hondenvoeding van uitstekende kwaliteit voor grote hondenrassen? NaturCroq XXL is een evenwichtig droogvoer voor honden tegen een zacht prijsje. Of het nu een zoetekauw of een lekkerbek is, honden zijn dol op NaturCroq XXL droogvoer. De gezonde hondenvoeding heeft voor elk wat wils. Dit droogvoer met lekker gevogelte, vis en waardevolle kruiden biedt uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines. Door de natuurlijke ingrediënten is ons NaturCroq XXL droogvoer voor honden bovendien bijzonder licht verteerbaar. Het formaat van de brokken in het droogvoer werd speciaal aangepast voor grotere honden, zodat ze de brokken niet haastig kunnen doorslikken. Het voedingsstofgehalte is optimaal afgestemd op de energiebehoefte van grote hondenrassen. Daarmee staat niets nog in de weg voor een vitale dag vol sport, spel of agility. Uw viervoeter heeft graag wat variatie in zijn voerbakje? Probeer ook onze andere producten: Happy Dog Supreme Maxi Adult met grote brokken, NaturCroq Rund & rijst, Lam & rijst, Balance voor actieve en sportieve honden en NaturCroq Active voor prestatie- en sporthonden. Voor oudere honden en seniorhonden bevelen we NaturCroq Senior aan. Voor puppy's bieden we het droogvoer van onze Supreme Young Line aan. Heeft u vragen over hoe u uw hond correct voert? Onze experts van het Happy Dog Service Center helpen u graag verder.

Lees meer