TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Senior

Natuurlijke voeding, afgestemd op de behoeften van oudere honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Aangepast eiwit-,</br> fosfor- en natriumgehalte

Aangepast eiwit-,
fosfor- en natriumgehalte

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

Ondersteunt het immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem

NaturCroq Senior

Natuurlijke voeding, perfect afgestemd op de behoeften van oudere honden

Is uw hond ook al rustig op pensioen? Iedereen wil graag nog vele mooie momenten beleven met zijn of haar oudere hond. Daarom is het belangrijk om vanaf een zeker leeftijd over te schakelen op hondenvoeding die speciaal bedoeld is voor seniorhonden. Vanaf wanneer een hond als een senior wordt beschouwd, verschilt van hond tot hond, maar grotere hondenrassen verouderen sneller dan kleinere. Naarmate een hond ouder wordt, verandert ook de stofwisseling van de hond en werken de organen minder goed. Een goed droogvoer voor oudere honden houdt rekening met deze veranderingen en is daaraan aangepast.

Daarom hebben we bij de ontwikkeling van Happy Dog NaturCroq Senior bijzonder hoogwaardige en licht verteerbare ingrediënten geselecteerd om de darmen niet te belasten en gelet op een gematigd proteïnegehalte. Daarnaast is deze receptuur gemaakt met ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit de streek, zoals gevogelte en volkoren graan, bevat hij een lager gehalte natrium en fosfor en belast de inwendige organen daardoor minder. Waardevolle inheemse kruiden vervolledigen de lekkere receptuur. Het droogvoer biedt uw seniorhond alle belangrijke voedingsstoffen die hij nodig heeft voor een vitale oudere dag vol levensvreugde.

Lees meer

Happy Dog NaturCroq Senior

Voordelige hondenvoeding voor honden op hun beste leeftijd

Is uw hond ook al rustig op pensioen? Iedereen wil graag nog vele mooie momenten beleven met zijn of haar oudere hond. Daarom is het belangrijk om vanaf tien jaar over te schakelen op hondenvoeding die speciaal bedoeld is voor oudere honden. Naarmate een hond ouder wordt, verandert ook zijn stofwisseling. Ook de darmen beginnen minder goed te werken. Een goed droogvoer voor oudere honden houdt rekening met deze veranderingen. Happy Dog droogvoer voor seniorhonden is bijzonderlijk vriendelijk voor de darmen en is optimaal afgestemd op de lagere behoefte aan voedingsstoffen van oude honden. Ons droogvoer NaturCroq Senior bevat licht verteerbare grondstoffen en een hoger gehalte aan bepaalde voedingsvezels. Het droogvoer biedt uw seniorhond alle belangrijke vitaminen die hij nodig heeft. Bent u op zoek naar hondenvoeding die de gewrichten en spieren gezond houdt? Probeer ook eens Supreme Fit & Well Senior met Nieuw-Zeelandse mossel. Voor senioren van kleine hondenrassen tot tien kilo bevelen we Supreme Fit & Well Mini Senior aan dat speciaal is afgestemd op de behoeften van kleine hondenrassen. Hebt u nog vragen over de juiste voeding voor uw oudere hond, dan staan onze experts van het Happy Dog Service Center u graag te woord.

Lees meer