TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Puppy

Natuurlijke voeding voor een ontwikkeling van puppy's van alle rassen
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Hoog proteïnegehalte

Hoog proteïnegehalte

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

NaturCroq Puppy

Voor een optimale groei van puppy’s vanaf de 1e maand

Het optimale vet- en proteïnegehalte van Happy Dog NaturCroq Puppy ondersteunt de puppy's in de belangrijkste groeimaanden en zorgt voor een harmonische en gezonde groei. Een evenwichtige voeding met hoogwaardige dierlijke proteïnen, inheems volkoren graan en levensnoodzakelijke vitamines, sporenelementen en mineralen is essentieel voor de optimale ontwikkeling van uw puppy. Calcium en vitamine D3 zijn in hoge mate verantwoordelijk voor de sterkte en de optimale ontwikkeling van de botten. Waardevolle onverzadigde vetzuren zorgen ervoor dat uw puppy een intacte huidbarrière ontwikkelt en een glanzende vacht krijgt. De zeer lekkere receptuur bevat bovendien waardevolle inheemse kruiden die uw viervoetige vriend op natuurlijke wijze tal van waardevolle voedingsstoffen leveren.

Vergeet niet om vanaf 7 maanden over te schakelen op NaturCroq Junior. Honden van kleine rassen tot 10 kg volwassen gewicht kunt u nog tot 12 maanden NaturCroq Puppy blijven geven. Daarna schakelt u direct over op een voeding voor volgroeide honden.

Lees meer

Happy Dog NaturCroq Puppy

Puppyvoeding gezond en voordelig!

Happy Dog NaturCroq Puppy is een evenwichtig en goed verteerbaar droogvoer voor puppy's en jonge honden vanaf 4 weken. Onze puppyvoeding bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor een optimale groei. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten, zoals lekker gevogelte, rundvlees en tarwe. Daarbij kijken we erop toe dat het zo veel mogelijk uit de streek afkomstig is. Onze puppyvoeding is daarom zeer lekker van smaak. Jonge honden hebben veel energie nodig. Vooral de toevoer van proteïnen en mineralen door het puppyvoer is belangrijk. De evenwichtige samenstelling van NaturCroq Puppy voorkomt deficiëntieverschijnselen, maar ook overmaat. Middelgrote en grote rassen moeten vanaf 7 maanden op NaturCroq Junior overschakelen. Kleine hondenrassen tot 10kg volwassen gewicht kunt u nog tot 12 maanden NaturCroq Puppy blijven geven. Vervolgens schakelt u direct over op een voeding voor volgroeide honden. Wilt u meer weten over het correct voeren van puppy's en jonge honden? In onze puppywereld geven onze experts tips over de juiste puppyvoeding. Daarnaast bieden we ook speciaal voedingsadvies voor uw puppy of jonge hond.

Lees meer