TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Lamm & Reis - Lam & Rijst

Licht verteerbare receptuur voeding met lamsvlees & rijst voor gevoelige honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

NaturCroq Lamm & Reis - Lam & Rijst

Licht verteerbare natuurlijke voeding met lam & rijst voor volwassen honden

Heeft uw hond een gevoelig spijsverteringsstelsel? Dan zal hij dol zijn op Happy Dog NaturCroq Lamm & Reis, de gezonde complete voeding met de beste ingrediënten uit de Beierse natuur. De lekkere, harde brokken bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten zoals licht verteerbaar lamsvlees, zeer goed verdraagbare rijst en gezond volkoren graan uit de streek. Het lamsvlees biedt uw lievelingsdier hoogwaardige dierlijke proteïnen en de rijst is een koolhydraatbron die erg vriendelijk is voor maag en darmen. Volkoren producten zitten boordevol belangrijke voedingsvezels. Ze regelen bovendien de werking van de darmen, geven een verzadigd gevoel en stimuleren de vertering. Daarnaast helpen ze de darmen ook gezond te houden. Ze leveren ook veel vitamine B, mineralen zoals magnesium, ijzer, seleen en zink en zitten boordevol complexe koolhydraten. De lekkere receptuur wordt afgewerkt met waardevolle inheemse kruiden die uw viervoetige vriend op natuurlijke wijze tal van waardevolle voedingsstoffen leveren.

Het evenwichtige droogvoer is ideaal voor volgroeide, normaal actieve honden van de meeste rassen die vaak met een gevoelige spijsvertering kamen, aangezien lamsvlees en rijst bij die honden hun nut al bewezen hebben.

Lees meer

Happy Dog NaturCroq Lamm & Reis

Voordelige hondenvoeding voor volwassen honden

Zoekt u een voordelige hondenvoeding van uitstekende kwalitei? NaturCroq Lam & rijst is een evenwichtig droogvoer voor honden tegen een zacht prijsje. Of het nu een zoetekauw of een lekkerbek is, honden zijn dol op NaturCroq Lam & Reis droogvoer. De gezonde hondenvoeding heeft voor elk wat wils. Dit droogvoer met lekker lamsvlees, vis, rijst en waardevolle kruiden biedt uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en vitamines. Door de natuurlijke ingrediënten is ons NaturCroq droogvoer voor honden bovendien bijzonder licht verteerbaar. Het voedingsstofgehalte is optimaal afgestemd op de energiebehoefte van volwassen honden. Daarmee staat niets nog in de weg voor een vitale dag. Uw viervoeter heeft graag wat variatie in zijn voerbakje? Probeer dan ook onze andere producten: Happy Dog Supreme Sensible Irland met zalm & konijn, NaturCroq Rund & rijst, NaturCroq Balance voor actievere honden, NaturCroq XXL voor grote hondenrassen en NaturCroq Active voor prestatie- en sporthonden. Voor oudere honden en seniorhonden raden we Happy Dog Supreme Senior aan.  Voor puppy's bieden we het droogvoer van onze Supreme Young Line aan. Heeft u vragen over hoe u uw hond correct voert? Onze experts van het Happy Dog Service Center helpen u graag verder.

Lees meer