TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Geflügel & Reis - Gevogelte & Rijst

Verrukkelijke natuurlijke voeding met gevogelte en rijst voor volgroeide honden
Gevogelte

Gevogelte

Zonder vis

Zonder vis

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

NaturCroq Geflügel & Reis - Gevogelte & Rijst

Licht verteerbare natuurlijke voeding met gevogelte & rijst voor volwassen honden

Heeft uw hond een gevoelig spijsverteringsstelsel? Dan zal hij verzot zijn op deze evenwichtige en lekkere totaalvoeding met uitgelezen ingrediënten uit de Beierse natuur. De lekkere brokken bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals licht verteerbaar gevogelte, zeer goed verdraagbare rijst en natuurlijk gezond volkoren graan uit de streek. Gevogelte biedt uw hond hoogwaardige dierlijke proteïnen en rijst is een koolhydraatbron die erg vriendelijk is voor maag en darmen. Volkoren producten leveren het lichaam belangrijke voedingsvezels. Daarnaast regelen ze de werking van de darmen, geven ze een verzadigd gevoel en stimuleren ze de vertering. Ze helpen de darmen ook gezond te houden. Volkoren producten leveren ook veel vitamine B, mineralen zoals magnesium, ijzer, seleen en zink en zitten boordevol complexe koolhydraten. De unieke lekkere receptuur wordt verfijnd met waardevolle inheemse kruiden die uw viervoetige vriend op natuurlijke wijze tal van waardevolle voedingsstoffen leveren.

De afgestemde, lekkere hondenvoeding is ideaal voor volgroeide, normaal actieve honden van alle rassen die met gevoeligheid kampen, aangezien licht verteerbaar gevogelte en rijst bij die honden hun nut al bewezen hebben.

Lees meer

Happy Dog NaturCroq Geflügel Pur & amp; Reis

Natuurlijke hondenvoeding voor gevoelige honden van middelgrote en grote rassen

De natuurlijke premium hondenvoeding Happy Dog NaturCroq Geflügel Pur & Reis is zeker voor gevoelige honden de juiste keuze. Het droogvoer voor honden met lekker gevogelte en glutenvrije rijst is bijzonder goed verteerbaar en daarom uitstekend geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Natuurlijk wordt het premium droogvoer in ons familiebedrijf in Duitsland geproduceerd onder de strengste kwaliteitscontroles. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren vervolledigen het hoogwaardige droogvoer voor honden. Geproduceerd zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten en zonder toegevoegde suiker!

Uw hond houdt van afwisseling? Probeer dan ook onze andere NaturCroq producten: Balance, ons droogvoer met verfijnde receptuur met cottage cheese, spinazie en rode biet of Rund & rijst met lekker rundvlees, glutenvrije rijst en gezond volkoren graan. NaturCroq XXL is uitstekend geschikt als droogvoer voor grote hondenrassen door de extra grote brokken en het aangepaste energiegehalte. U vraagt zich af welk droogvoer het juiste is voor uw hond? De experts van Happy Dog geven u gratis en persoonlijk advies. Stuur ons uw vragen!

Bestel NaturCroq Gevogelte Puur & rijst in de Happy Dog webshop

Lees meer