TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Pure Sweden

Vleesvoeding van uitgelezen wild voor natuurlijke fijnproevers
Wild

Wild

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Sensible Pure Sweden

100% dierlijke proteïne van wild*

Met Happy Dog Sensible Pure Sweden honden natvoer proeft je hond puur natuur in zijn voederbakje. De hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van inheems wild*. Bij de productie van het natvoer worden er geen soja of andere plantaardige ingrediënten gebruikt.

Sensible Pure Sweden is geschikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met een voedselintolerantie.

De pure vleesvoeding is uitstekend geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide maaltijden en kan uitstekend worden gecombineerd met Happy Dog Flocken Mixer. De Flocken Mixer zit boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

Wil je wat meer afwisseling op het menu van je viervoeter, die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat je lieveling genieten.

*) Er kunnen sporen van andere proteïnen aanwezig zijn.

Totaalvoeding voor volgroeide honden.

Lees meer