TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Pure Norway

Vleesvoeding van fijne zeevis, ideaal voor huid & vacht
Vis

Vis

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Sensible Pure Norway

100% dierlijke proteïne van zeevis*

Met Happy Dog Sensible Pure Norway honden premium natvoer vul je het voerbakje met een portie puur natuur. Ons hoogwaardig natvoer wordt voor 100 % gemaakt met waardevolle witvis (schol en kabeljauw) en fijne zalm en bevat belangrijke vitamines en mineralen. Het natvoer wordt uiteraard geproduceerd zonder soja of andere plantaardige ingrediënten.

Sensible Pure Norway is ideaal voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor honden met een voedselintolerantie. Wilt u dat uw hond een zijdezachte en glanzende vacht krijgt? Zeevis barst van belangrijke Omega 3- en Omega 6-vetzuren, wat kan bijdragen tot een intacte huid en een glanzende vacht.

De pure vleesvoeding is uitermate geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide snacks en kan perfect met Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. Voor een gezonde voeding zit de Flocken Mixer boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

Je wilt wat variatie op het menu van je hond die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat je lieveling genieten. Happy Dog Sensible Pure Norway kan perfect worden gecombineerd met het droogvoer Happy Dog Sensible Karibik (zeevis & aardappel), Piemonte (zeevis, eend & tamme kastanje) of Ireland (zalm & konijn).

*) Er kunnen sporen van andere proteïnen aanwezig zijn.

Totaalvoeding voor volgroeide honden.

Lees meer