TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Pure Neuseeland

Happy Dog Sensible Pure Neuseeland
Licht verteerbare vleesvoeding lam puur voor gevoelige fijnproevers
Lam

Lam

Hoog proteïnegehalte

Hoog proteïnegehalte

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Sensible Pure Neuseeland

100% dierlijke proteïne van lam*

Met Happy Dog Sensible Pure Neuseeland honden natvoer voeder je puur natuur. Onze premium vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van lam*. Natuurlijk wordt het natvoer geproduceerd zonder soja of andere plantaardige ingrediënten.

Sensible Pure Neuseeland is uitermate geschikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor honden met een gevoelige spijsvertering. Lamsvlees is licht verteerbaar en daardoor bijzonder vriendelijk voor maag en darmen.

De pure vleesvoeding is perfect geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide maaltijden en kan ideaal met de Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. De Flocken Mixer zit boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

Wil je wat meer afwisseling op het menu van je viervoeter, die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat je lieveling genieten. Happy Dog Sensible Pure Neuseeland kan perfect worden gecombineerd met het droogvoer Happy Dog Sensible Neuseeland (Lam & rijst).

*) Er kunnen sporen van andere proteïnen aanwezig zijn.

Totaalvoeding voor volgroeide honden.

Lees meer