TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Pure Montana

Vleesvoeding Paard Puur ideaal voor gevoelige honden
Paard

Paard

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Sensible Pure Montana

100% dierlijke proteïne van paard*

Met Happy Dog Sensible Pure Montana honden natvoer breng je de natuur in het voerbakje! Onze hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en zit boordevol levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van paarden*. Bij de productie van het premium natvoer worden er uiteraard geen soja of andere plantaardige ingrediënten gebruikt.

Sensible Pure Montana is ideaal voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met een voedselintolerantie.

De pure vleesvoeding is uitstekend geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide snacks en kan uitstekend worden gecombineerd met Happy Dog Flocken Mixer. De Flocken Mixer zit boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

Wil je wat meer afwisseling op het menu van je viervoeter, die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan simpelweg een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat je lieveling genieten. Happy Dog Sensible Pure Montana kan perfect worden gecombineerd met het droogvoer Happy Dog Sensible Montana (Paard & aardappel).

*) Er kunnen sporen van andere proteïnen aanwezig zijn.

Totaalvoeding voor volgroeide honden.

Lees meer