TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Grainfree

Graanvrije natuurlijke voeding voor volgroeide honden met gevogelte & zalm
Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

NaturCroq Grainfree

Hondenvoeding zonder granen - 100 % evenwichtig en geschikt voor honden

De lekkere totaalvoeding bevat licht verteerbaar gevogelte en voedzame zalm. De dierlijke proteïnen worden gecombineerd met waardevolle inheemse kruiden. De receptuur voor ons droogvoer is 100% evenwichtig en geschikt voor volwassen honden. Het bevat geen granen en toegevoegde suiker.

Voortreffelijke ingrediënten uit de Beierse natuur
Onze productlijn NaturCroq staat voor natuurlijke voeding, geproduceerd met de beste ingrediënten afkomstig van landbouwers uit onze streek. Zo vormen regionaal gevogelte en inheemse kruiden samen onze droogvoersoort NaturCroq Grainfree, waarmee je je volgroeide hond evenwichtig & natuurlijk kunt voeden.

Graanvrije hondenvoeding voor gevoelige viervoeters
Intoleranties komen vaak voor bij honden en dikwijls worden die getriggerd door koolhydraten zoals bijvoorbeeld tarwe. Als je lieveling gevoelig is hiervoor, dan is onze hondenvoeding zonder granen, met licht verteerbaar gevogelte, perfect geschikt voor hem.
Overigens: Groene haver is een plant die behoort tot de grassen. Hij wordt geoogst na de bloei, voordat de korrel zich vormt. De plant is rijk aan vitaminen, sporenelementen en gezonde vezels om de stofwisseling en spijsvertering te ondersteunen. Omdat de korrel nog niet gevormd is, is groene haver ook geschikt voor graanvrije diëten.

Lees meer