TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog VET Diät Intestinal Low Fat droogvoeding

Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij stoornissen van de vetvertering
Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

Bij pancreatitis

Bij pancreatitis

Bij hyperlipidemie

Bij hyperlipidemie

VET Diät Intestinal Low Fat droogvoeding

Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij stoornissen van de vetvertering

Dieettotaalvoeding voor volgroeide honden ter compensatie voor een slechte spijsvertering, bij exocriene pancreasinsufficiëntie en ter regulering van het vetmetabolisme bij hyperlipidemie. Daarbij is Happy Dog VET Diät Intestinal Low Fat een goed verteerbare voeding met laag vetgehalte. Het wordt gebruikt bij stoornissen van het maagdarmkanaal en de alvleesklier die veroorzaakt worden door een verstoorde vetvertering. De dieetvoeding is eveneens geschikt ter regulering van het vetmetabolisme bij hyperlipidemie. Intestinal Low Fat bevat goed verteerbare ingrediënten, zoals kippenvlees, rijst en gevogeltevet. Deze zeer goed verteerbare ingrediënten ontzien het spijsverteringskanaal en helpen het organisme genezen. Het lage vetgehalte draagt op efficiënte wijze bij aan de ontlasting van het spijsverteringsstelsel. Waardevolle diëtische vezels stimuleren de stabilisering van de consistentie van de uitwerpselen en prebiotica (inuline en MOS) helpen de darmflora regenereren.

  • De licht verteerbare ingrediënten van deze speciale dieetvoeding zijn bijzonder vriendelijk voor maag en darmen
  • Een laag vetgehalte helpt het spijsverteringsstelsel te ontzien
  • Inuline en mannan-oligosacchariden (MOS) uit gist ondersteunen de regeneratie van de darmflora

Dieettotaalvoeding voor volgroeide honden ter compensatie voor een slechte spijsvertering, bij exocriene pancreasinsufficiëntie en ter regulering van het vetmetabolisme bij hyperlipidemie. Happy Dog VET Intestinal Low Fat is verkrijgbaar op voorschrift van een dierenarts.

 

Aanvullende opmerkingen:

  • Aangeraden wordt om vóór gebruik van de medische hondenvoeding of vóór verlenging van de gebruiksduur (bij gebruik ter ondersteuning van de vetstofwisseling bij hyperlipidemie) een dierenarts te raadplegen.
  • Voor een optimaal effect alleen de dieetvoeding geven. Eventueel aanvullende voeding moet je bespreken met je dierenarts.
  • De hoeveelheid voeding moet afgestemd worden op de individuele stofwisseling van je huisdier. Het kan nodig zijn om een maatje meer of minder te geven.
  • Voor zover de dierenarts niets anders aanbeveelt, meerdere kleine maaltijden Happy Dog VET Intestinal Low Fat per dag geven.
  • Zorg dat er altijd vers water klaar staat.
  • Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk ten hoogste twaalf weken, bij chronische insufficiëntie van de alvleesklier levenslang. Bij hyperlipidemie aanvankelijk ten hoogste twee maanden.
Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Dog VET Diät Intestinal droogvoeding Happy Dog VET Diät Intestinal droogvoeding VET Diät Intestinal droogvoeding
Ter ondersteuning bij acute en chronische maagdarmproblemen
Happy Dog VET Diät Intestinal natvoeding Happy Dog VET Diät Intestinal natvoeding VET Diät Intestinal natvoeding
Ter ondersteuning bij acute en chronische maagdarmproblemen
Happy Dog VET Faser Mix Happy Dog VET Faser Mix VET Faser Mix
Voedingssupplement voor het stabiliseren van de spijsvertering