TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog VET Diät Hepatic droogvoeding

Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij leverinsufficiëntie en de ziekte van Wilson
Laag koper- </br> en natriumgehalte

Laag koper-
en natriumgehalte

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Bij leveraandoeningen

Bij leveraandoeningen

VET Diät Hepatic droogvoeding

Diergeneeskundige speciale dieetvoeding bij leverinsufficiëntie en de ziekte van Wilson

Happy Dog VET Diät Hepatic voor volgroeide honden kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ontlasting en de ondersteuning van de lever bij chronische leverinsufficiëntie en bij de ziekte van Wilson. Deze dieetvoeding bevat een gematigd proteïnegehalte met geselecteerde en licht verteerbare proteïnebronnen (rijstproteïne, kippenvlees) en vermindert zo effectief de belasting door schadelijke afvalstoffen. Een beperkt kopergehalte draagt bij tot de vermindering van koperstapeling in de lever. De aanwezige mariadistel wordt traditioneel gebruikt bij leveraandoeningen en de gehaltes aan vitamines en sporenelementen zijn afgestemd op de bijzondere behoeften van honden met een leveraandoening.

  • Een gematigd gehalte aan licht verteerbare proteïne ondersteunt de proteïnestofwisseling
  • Een beperkt kopergehalte draagt bij tot de vermindering van koperstapeling in de lever.
  • Vitamine E als antioxidant bindt vrije radicalen en helpt actief de cellen te beschermen

Dieettotaalvoeding voor volgroeide honden ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie en ter vermindering van koperstapeling in de lever. Happy Dog VET Hepatic is enkel verkrijgbaar op voorschrift van een dierenarts.

 

Aanvullende opmerkingen:

  • Aangeraden wordt om vóór gebruik van deze speciale voeding of vóór verlenging van de gebruiksduur (bij gebruik om de koperstapeling in de lever te verminderen) een dierenarts te raadplegen.
  • Voor een optimaal effect alleen de dieetvoeding geven. Eventueel aanvullende voeding moet je bespreken met je dierenarts.
  • Voor zover de dierenarts niets anders aanbeveelt, meerdere kleine maaltijden per dag geven.
  • De hoeveelheid voeding moet afgestemd worden op de individuele stofwisseling van je huisdier. Het kan nodig zijn om een maatje meer of minder te geven.
  • Zorg ervoor dat er altijd vers water klaar staat.
  • De aanbevolen gebruiksduur bij chronische leverinsufficiëntie: aanvankelijk ten hoogste 4 maanden; ter vermindering van koperstapeling in de lever aanvankelijk ten hoogste 6 maanden.
Lees meer