TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Soft Snack Mini Ireland

Zachte snack met zalm en konijn voor kleine honden
Receptuur zonder tarwe

Receptuur zonder tarwe

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Optimaal voor huid en vacht

Optimaal voor huid en vacht

Voor kleine honden

Voor kleine honden

Soft Snack Mini Ireland

Lekkernijen voor kleine honden met waardevolle vetzuren voor een glanzende vacht

Met een lekkernij in je handen trek je meteen de aandacht van je kleine lieveling. Natuurlijk kun je zelf lekkere snacks voor je viervoeter maken, maar je kunt ook teruggrijpen naar onze smaakvolle Soft Snacks Mini Ireland. Onze lekkere snacks in een handig zakje worden gemaakt van zalm en konijn. We gebruiken principieel geen toegevoegde suikers of kunstmatige conserveringsmiddelen. In de plaats daarvan ondersteunen Omega 3- en Omega 6-vetzuren een glanzende vacht bij je kleine hond. Zo kun je je lieve schat tijdens de training of als tussendoortje een plezier doen.

Mini Soft Snacks uitstekend geschikt voor hondentraining

Ook onze viervoeters smullen graag. Snacks zijn verleidelijk lekker en zijn daarom de ideale motivatie voor op training. De lekkernij fungeert daarbij niet enkel als beloning voor het correct uitvoeren van een opdracht, maar versterkt ook de band tussen jou en je hond. Met de juiste snacks is trainen kinderspel en een plezier voor jullie allebei!
Het hoofdingrediënt voor goede hondensnacks zijn hoogwaardig vlees en organen. Maar ook de andere ingrediënten moeten van topkwaliteit zijn. Een Soft Snack heeft een sterkere geur dan hondenkoekjes, waardoor Soft Snacks meestal sneller geaccepteerd worden. Bovendien zijn kleine hapjes met een zachte consistentie gemakkelijker en sneller te geven dan harde koekjes. Dat kan een voordeel zijn tijdens de training, omdat je kleine hond niet lang hoeft te kauwen.

Wil je snacks niet gebruiken om mee te trainen, maar om je hondje mee bezig te houden? Dan zijn onze kauwartikelen een uitstekende keuze. Je kleine hond heeft er lang kauwplezier aan en ze zijn tegelijkertijd goed voor de tanden.

 

 

Lees meer