TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
FutterTester
zeer goed

Happy Dog Sensible Puppy - Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel)

Licht verteerbare puppyvoeding met zalm en aardappelen
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Ondersteunt het immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem

Optimaal voor huid en vacht

Optimaal voor huid en vacht

Sensible Puppy - Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel)

Hoogwaardige totaalvoeding voor gevoelige puppy's met kip, zalm & aardappel

Als puppy heeft uw trouwe viervoeter een voedzame voeding nodig, die hem in de eerste maanden optimaal ondersteunt. Van de 1e tot ongeveer de 6e maand zit uw kleine lieveling immers in zijn belangrijkste groeifase. Daarom is de hondenvoeding van Happy Dog in deze intensieve groeifase bijzonder voedzaam en rijk.

Waarom is de Happy Dog puppyvoeding met zalm ideaal voor uw puppy?

De nieuwe Sensible Puppy Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel) voeding is perfect afgestemd op de behoeften van uw puppy – en is bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag. Het droogvoer is glutenvrij en de aardappelen die erin verwerkt zitten, zijn erg goed verdraagbaar. Samen met de voedzame zalm vormt dit een uitstekend verteerbare totaalvoeding voor puppy's. We letten erop dat onze voeding een optimale voedingsstoffenbalans heeft, die de groei van uw hond zo goed mogelijk ondersteunt. Zo is het vlees van de Nieuw-Zeelandse mossel bijvoorbeeld goed de gewrichten en zijn de toegevoegde kruiden onder andere heilzaam voor het spijsverteringsstelsel van honden. Met deze allround goed verteerbare voeding geeft u uw hond alles wat hij als puppy nodig heeft – voor een gezonde groei en een glanzende vacht.

Hoe lang moet ik mijn puppy Sensible Puppy Huhn, Lachs & Kartoffel (Zalm & Aardappel) voeren

Happy Dog Sensible Puppy Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel) is als totaalvoeding geschikt voor puppy’s vanaf 4 tot 27 weken. Daarna moet u in kleine stapjes overschakelen op een geschikte voeding voor jonge honden – bijvoorbeeld Happy Dog Sensible Junior Huhn, Lachs & Kartoffel.

Onze hartvormige brokken met een gat in het midden: waarom eigenlijk?

Het gat biedt meteen twee voordelen: het brokje breekt zo sneller en is gemakkelijker te kauwen. Daarnaast hebben de brokjes op die manier een groter oppervlak en kunnen ze in de maag en de darmen beter worden opgelost en verteerd. Dat ondersteunt allebei een goede en gezonde vertering.

Lees meer