TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Mini Toscana

Glutenvrij met vetarme zeevis en eend voor gecastreerde honden
Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Verzadigend& lekker

Verzadigend& lekker

Voor gecastreerde /</br> gesteriliseerde honden

Voor gecastreerde /
gesteriliseerde honden

Sensible Mini Toscana

Glutenvrij droogvoer met zeevis en eend op mediterrane wijze

De mediterrane keuken staat al jaar en dag bekend om zijn lichte en lekkere gerechten. Met Happy Dog Sensible Mini Toscana geef je je kleine hond een bijzonder evenwichtige voeding met fijne eend, vetarme zeevis en mediterrane kruiden. Het unieke Happy Dog Natural Life Concept® met waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel voor de gewrichten vervolledigt deze exclusieve receptuur. Vanwege de speciale componenten en het bijzondere bereidingsproces is Happy Dog Sensible Mini Toscana uitstekend geschikt voor het bewust voeren van vooral gevoelige kleine honden met hun speciale behoeften.

Verlaagd vetgehalte ideaal voor minder actief of gecastreerde honden

Door het matige vetgehalte van 7,5 % is Happy Dog Sensible Mini Toscana ook perfect geschikt voor gecastreerde honden. Ook honden die voeding met een verlaagd vetgehalte nodig hebben, omdat ze met overgewicht kampen of minder actief zijn dan hun soortgenoten, zijn met ons glutenvrij droogvoer goed verzadigd zonder dat ze in gewicht toenemen.

Kleine brokjes - 100 % smaak

De kleine brokjes zijn door hun formaat optimaal aangepast aan het gebit van kleine honden tot 10 kg. Bovendien bevat de voeding uit ons Happy Dog Sensible Mini assortiment geen kunstmatige kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen of toegevoegde suiker. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten die niet genetische gemanipuleerd werden. Geen compromissen dus voor je kleine hond, maar 100 % smaak!

Lees meer