TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Mini Puppy

Totaalvoeding zonder gevogelte voor gevoelige jonge honden
Receptuur zonder tarwe

Receptuur zonder tarwe

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Bevordert een harmonische groei

Bevordert een harmonische groei

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Sensible Mini Puppy

Totaalvoeding voor puppy's en jonge honden van kleine rassen van 1 tot 12 maanden

Om een harmonische groei bij puppy's en jonge honden van kleine rassen te ondersteunen is een evenwichtige voeding van cruciaal belang, zeker in de eerste maanden. De samenstelling van de puppyvoeding moet daarbij een optimale verhouding tussen vetten en proteïnen bevatten. Onze Happy Dog Sensible Mini Puppy biedt je kleine hond alle belangrijke ingrediënten in voldoende mate. Zo krijgt je kleine hond alles wat hij nodig heeft in zijn eerste levensmaanden

Licht verteerbare voeding met lamsvlees & rijst

Goed verdraagbaar lamsvlees en licht verteerbare rijst belasten het spijsverteringsstelsel van je kleine pup niet. Het lekkere droogvoer bevat geen gevogelte en is daarom uitermate geschikt voor kleine honden met een gevoelige spijsvertering. Door de toevoeging van mosselextract wordt de ontwikkeling van de botten, pezen, gewrichtsbanden en gewrichten van je kleine hond ondersteund.

Waarom is Sensible Mini Puppy Lamm & Reis goed voor je kleine hond?

  • receptuur zonder gevogelte & tarwe
  • geproduceerd zonder additieven
  • bijzonder licht verteerbare voeding
  • evenwichtige totaalvoeding
  • versterkt het immuunsysteem

Tot welke leeftijd mag je je kleine hond Sensible Puppy Lamm & Reis geven?

Idealiter geef je je puppy Happy Dog Sensible Mini Puppy vanaf 4 weken tot en met 12 maanden. Kleine hondenrassen tot 10 kg (gewicht van de volwassen hond) zijn sneller volgroeid en groeien gelijkmatiger dan grote rassen. Daarom hebben we specifiek voor puppy's en jonge honden van kleine rassen onze Mini Puppy producten. Vanaf 13 maanden moet er langzaam op een Mini Adult voeding overgeschakeld worden. Aansluitend op Sensible Mini Puppy raden we je Happy Dog Sensible Mini Neuseeland aan.

Totaalvoeding voor puppy's & jonge honden van kleine rassen tot een volwassen gewicht van 10 kg. Vanaf de vierde week tot en met 12 maanden.

Lees meer