TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Mini Neuseeland

Licht verteerbaar lamsvlees met rijst voor kleine, gevoelige honden
Lam

Lam

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

Sensible Mini Neuseeland

Bijzonder vriendelijk voor maag en darmen met uitgelezen lamsvlees

Geef je viervoer het lekkere droogvoer Happy Dog Sensible Mini Neuseeland, een echte lekkernij die dankzij licht verteerbaar lamsvlees en een glutenvrije receptuur bijzonder vriendelijk is voor maag en darmen. Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten maken de voeding onweerstaanbaar lekker en goed verdraagbaar voor je kleine hond. Bovendien is de grootte van de brokjes specifiek voor het gebit van kleine honden ontworpen.

Optimale voedingsstoffenmix van natuurlijke ingrediënten

Het voedingsconcept van Happy Dog voorziet in een zinvolle combinatie van levensnoodzakelijke vitale stoffen en natuurlijke ingrediënten voor Happy Dog Sensible Mini Neuseeland en elke andere soort van de Sensible lijn. De groenlippige Nieuw-Zeelandse mossel in de voeding ondersteunt de gewrichten van je kleine hond en omega 3- en omega 6-vetzuren zijn goed voor een intacte huid. Daarmee is onze lekkere superpremium totaalvoeding voor perfect geschikt voor veeleisende kleine honden tot 10 kg.

Ook verkrijgbaar als snack of natvoer

Wil je je kleine hond naast droogvoer ook natvoer en snacks geven? Geen probleem, want onze soort Sensible Neuseeland is ook verkrijgbaar als licht verteerbare vleesvoeding met 100 % dierlijke proteïne van lamsvlees, bijvoorbeeld in een blik van 200 g.

Voor training of als tussendoortje hebben daarnaast ook de Happy Dog Soft Snack Mini Neuseeland in het assortiment. Laat je kleine lieveling eens proeven van de glutenvrije lekkernijen in de vorm van een hartje.

Lees meer

Happy Dog Sensible Mini Neuseeland

Droogvoer voor gevoelige honden van kleine rassen

Onze premium hondenvoeding Happy Dog Mini Neuseeland met lekker lamsvlees, rijst en natuurlijke zonnebloemolie is uitstekend geschikt voor kleine fijnproevers en gevoelige honden. Het voedingsstoffengehalte van het droogvoer is speciaal afgestemd op kleine hondenrassen. Happy Dog Sensible Mini Neuseeland is ook bijzonder vriendelijk voor maag en darm.

Lees meer