TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Mini Africa

Zonder granen met struisvogel voor kleine, gevoelige fijnproevers
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Sensible Mini Africa

Totaalvoeding zonder granen met struisvogel voor kleine fijnproevers

Je wil je kleine hond graag verwennen met iets bijzonders? Van exotische struisvogel en glutenvrije aardappel wordt zelfs de gevoeligste fijnproever helemaal wild. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn aan te raden voor dieren met een intolerantie voor granen. De zeldzame proteïnebron struisvogel is uitstekend verdraagbaar. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren – belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht – completeren de exclusieve receptuur. Dat maakt van Sensible Mini Africa een evenwichtig en ideaal droogvoer voor kleine honden met allergieën en voedingsintoleranties. De verrukkelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Sensible Mini Africa is bovendien ideaal voor de meeste veeleisende kleine honden die wat afwisseling zoeken of erg kieskeurig zijn.

Help kinderen en jongeren in Afrika naar school gaan

Met ons droogvoer Sensible Mini Africa geef je je kleine hond niet alleen gezonde voeding, maar ondersteun je ook nog eens de projecten van SOS Kinderdorpen. Happy Dog schenkt immers 2 % van de aankoopprijs (max. 1,30 euro per verkochte verpakking Happy Dog Sensible Mini Africa, nanaf 1kg) aan SOS Kinderdorpen in Afrika. Door deze donaties kunnen Afrikaanse kinderen naar school gaan.

De kleine brokjes zijn optimaal afgestemd op het gebit van kleine hondenrassen tot 10 kg.

Lees meer

Happy Dog Sensible Mini Africa

Goede hondenvoeding zonder granen, glutenvrij en met geselecteerde proteïnen

Verwen je viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Sensible Mini Africa. Als glutenvrije hondenvoeding zonder granen met geselecteerde proteïne is deze hondenvoeding uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Exotische struisvogel en glutenvrije aardappel maken van Sensible Mini Africa een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met allergieën en voedingsintoleranties. Het energiegehalte en het brokkenformaat van het droogvoer zijn speciaal aangepast aan kleine hondenrassen

Je kleine hond houdt van afwisseling?

Onze Mini Sensible lijn bevat acht verschillende soorten voor kleine fijnproevers, waaronder bijvoorbeeld Sensible Mini Ireland met zalm & konijn of Sensible Mini Neuseeland met lamsvlees en Nieuw-Zeelandse mossel voor gezonde gewrichten. Ontdek nu de grote variatie aan Sensible Mini droogvoerproducten voor kleine honden!

Lees meer