TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
FutterTester
zeer goed

Happy Dog Sensible Junior - Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel)

Goed verteerbare voeding voor jonge honden met kip, zalm & aardappel
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Optimaal voor huid en vacht

Optimaal voor huid en vacht

Sensible Junior - Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel)

Glutenvrije totaalvoeding met kip, zalm & aardappel voor gevoelige jonge honden vanaf 7 maanden

Om je viervoeter gezond te laten groeien, is een aan zijn ontwikkeling aangepaste voeding belangrijk. Die moet afgestemd zijn op de leeftijd en de behoeften van uw jonge hond. Vanaf 7 maanden zijn jonge honden geen puppy meer – en groeien ze duidelijk langzamer. Ook hun gewichtstoename vertraagt. Onze Happy Dog Sensible Junior Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel) is bijzonder geschikt als voeding voor gevoelige jonge honden, die zich niet meer in de belangrijkste groeifase bevinden. Om groeistoornissen door verkeerde voeding te voorkomen, is de voeding aangepast aan hun meer gematigde proteïne- en energiebehoefte.

De glutenvrije receptuur met voedzame zalm en goed verteerbare aardappel resulteert in een lekkere en uitstekend verteerbare totaalvoeding. De toegevoegde waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel ondersteunt het bewegingsapparaat. De vetten uit vis en het lijnzaad in de voeding onderhouden niet enkel de huid, maar ook de vacht – en zijn bovendien vriendelijk voor maag en darmen. Volgens het Happy Dog Natural Life Concept ® is uw hond zo optimaal verzorgd.

Wat zijn de voordelen van Sensible Junior Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel)?

  • glutenvrije receptuur
  • optimaal voor huid en vacht
  • ondersteunt het bewegingsapparaat
  • evenwichtige totaalvoeding
  • zeer lekker

Hoe lang moet ik mijn hond Sensible Junior Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel) geven?

Vanaf 7 tot en met 18 maanden raden wij Sensible Junior Huhn, Lachs & Kartoffel (Kip, Zalm & Aardappel) aan. Daarna is uw puppy volgroeid. Pas dan wordt het ook tijd om over te schakelen op zogenaamde Adult hondenvoeding. Een geschikte opvolgvoeding voor uw hond vindt u bijvoorbeeld in onze Happy Dog Sensible productlijn.

Waarom zit er een gat in het midden van de hartvormige brokken?

Door de unieke hartjesvorm van ons droogvoer kunnen puppy’s het gemakkelijker kauwen. Door het gat in het midden breken de brokken sneller. Het grotere oppervlak zorgt er dan weer voor dat ze uitstekend verteerd worden in het maagdarmkanaal.

Lees meer