TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Mini Puppy

Natuurlijke voeding voor de ontwikkeling van puppy's van kleine rassen
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Hoog proteïnegehalte

Hoog proteïnegehalte

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

NaturCroq Mini Puppy

Voor een ideale groei van je puppy vanaf 1 maand, speciaal voor kleine honden

Het perfecte vet- en proteïnegehalte van Happy Dog NaturCroq Mini Puppy biedt een allround ondersteuning voor puppy’s en jonge honden van kleine rassen van 1 tot en met 12 maanden en zorgt voor een harmonische en gezonde groei. Kleine honden groeien gelijkmatiger dan honden van middelgrote en grote rassen. In de eerste twaalf levensmaanden wordt echter de basis gelegd voor een gezonde ontwikkeling van puppy's en jonge honden van kleine hondenrassen. In dat opzicht is het van cruciaal belang dat ze de optimale hoeveelheid proteïnen en voedingsstoffen binnenkrijgen.

Hoge energiebehoefte bij kleine puppy's

Puppy’s die nieuwsgierig de wereld ontdekken, maar evengoed jonge honden die onvermoeibaar spelen en ravotten, hebben meer energie nodig dan volwassen honden. Ze hebben met andere woorden een grotere behoefte aan proteïnen en mineralen. Om in deze behoeften te voorzien, bevelen we voor je kleine pup een goede puppyvoeding aan, zoals onze NaturCroq Mini Puppy. Daarmee wordt je kleine puppy ideaal verzorgd en kan hij zich optimaal ontwikkelen.

Wil je bij het voeren van je puppy absoluut geen fouten maken?

Onze voedertips voor puppy’s helpen je hierbij. Tot aan de leeftijd van 4 maanden mag je je kleine puppy 4 maaltijden per dag geven. Tot aan een leeftijd van 6 maanden geef je 3 maaltijden en vanaf een half jaar volstaat het om je viervoeter tweemaal per dag eten te geven. Kleine rassen tot 10 kg (gewicht van de volgroeide hond) kun je ten vroegste aan negen maanden en moet je uiterlijk aan 12 maanden op een geschikte Adult voeding overschakelen. Aansluitend op Natur Croq Mini Puppy raden we aan om NaturCroq Mini Lachs & Reis of NaturCroq Mini Lamm & Reis te geven.

Trainingssnack als aanvulling

Vooral in de puppy- en jongehondenfase moeten jonge viervoeters veel leren. Om je hond zich te laten aanpassen aan jouw manier van leven en om een goed geolied team te worden, is het noodzakelijk dat je je puppy enkele commando’s en regels aanleert. Als beloning of versterker voor wanneer je kleine hond zich correct gedraagt, kun je onze NaturCroq Puppy Snacks gebruiken. Die zijn net als het droogvoer bijzonder vriendelijk voor maag en darmen.

Lees meer