TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog NaturCroq Mini Lamm & Reis

Natuurlijke voeding met licht verteerbaar lamsvlees & rijst voor kleine volwassen honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Grondstoffen uit de regio

Grondstoffen uit de regio

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

NaturCroq Mini Lamm & Reis

Goed verdraagbaar droogvoer, vooral voor gevoelige kleine honden

Spijsverteringsproblemen komen relatief vaak voor bij honden. Is jouw hond een van die viervoeters met een gevoelige maag? Dan moet je voor hem voeding kiezen die goed verteerbaar is en geschikt is voor honden met een gevoelig spijsverteringsstelsel, zoals bijvoorbeeld onze Happy Dog NaturCroq Mini Lamm & Reis. Hoogwaardige ingrediënten van licht verteerbaar lamsvlees en gezonde rijst verwennen je kleine hond, zonder hem te belasten. Gedroogde kruiden uit Beieren ronden de 100 % evenwichtige en natuurlijke receptuur af.

Al eens geprobeerd? Voor alle gevoelige minihonden hebben we naast het droogvoer ook een licht verteerbare trainingssnack. Probeer nu de Happy Dog NaturCroq Mini Lamm & Reis trainingssnack.

Kleine kieskeurige fijnproevers

In tegenstelling tot de labrador, die alles opeet wat hem wordt voorgeschoteld, zijn kleinere honden, zoals de maltezer, de havanezer of de dwergpoedel wat kieskeuriger. Deze kleine fijnproevers proeven meteen of de voeding in hun bakje naar hun zin is. Daar komt nog bij dat kleine honden vaker gevoelig kunnen reageren op een overschakeling naar een andere voeding of ongewoonlijke voedingsmiddelen en daar problemen met hun spijsvertering van kunnen krijgen. Voor gevoelige kleine fijnproevers is het aangeraden om te kiezen voor een goed verteerbaar droogvoer, zoals NaturCroq Mini Lamm & Reis en zo lang mogelijk bij deze voeding te blijven.

Lees meer