TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog fit & vital Snack Puppy & Junior

Versterkt het immuunsysteem van je kleine pup
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Receptuur zonder tarwe

Receptuur zonder tarwe

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Ondersteunt het immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem

fit & vital Snack Puppy & Junior

Hondensnoepjes met extra vitamine C

De zachte fit & vital Puppy & Junior Snack met licht verteerbare kip, voedzame zalm en lamsvlees laat puppy's van middelgrote en grote rassen genieten. Onze tarwevrije lekkernijen bevatten extra veel vitamine C en vormen een welgekomen aanvulling op droog- en natvoer voor puppy’s.

Kleine hondensnacks volstaan

Als je puppy’s wil beginnen opvoeden, raden we je aan om snacks als motivatie te gebruiken. Die moeten voor puppy's in eerste instantie zacht, goed verteerbaar en klein zijn. Dat heeft als voordeel dat je de training niet hoeft te onderbreken, omdat je puppy lang op een grote, harde snack zit te kauwen. Wil je bijvoorbeeld oefenen op aan de voet lopen, dan kun je je puppy tijdens het wandelen telkens weer belonen met de kleine, zachte fit & vital Snacks Puppy & Junior.

Tip: vooral bij het opvoeden van puppy’s heeft het onmiddellijk belonen van goed of gewenst gedrag met een puppysnack zijn nut bewezen. Ongewenst gedrag daarentegen moet je, indien mogelijk negeren.
Deze snacks zijn geschikt voor puppy’s vanaf 6 weken en voor jonge honden de 18e maand. Wanneer je viervoeter vervolgens volgroeid is, kun je hem belonen met onze Soft Snacks voor volwassen honden of met onze Meat Snacks.

Lees meer