TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
Nieuwe look

Happy Dog fit & vital Mini Puppy

Glutenvrije totaalvoeding voor puppy's en jonge honden van kleine rassen
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

fit & vital Mini Puppy

Licht verteerbare puppyvoeding voor minihonden in hun 1e levensjaar

Happy Dog fit & vital Mini Puppy is een bijzonder evenwichtige totaalvoeding voor puppy’s vanaf 1 maand. Het is bij uitstek geschikt voor een probleemloze en licht verteerbare voeding, ook voor gevoelige puppy’s van alle kleine hondenrassen tot 10 kg volwassen gewicht. De receptuur zonder tarwe bevat een evenwichtige variatie van vijf geselecteerde proteïnen van de beste kwaliteit. Goed verdraagbaar lamsvlees, licht verteerbaar gevogelte, lekker rundvlees, voedzame vis en hoogwaardige eiwitten zorgen voor een harmonische groei en een optimale ontwikkeling. Waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel helpt het bewegingsapparaat van je kleine puppy optimaal te ontwikkelen. Calcium en vitamine D3 zijn in hoge mate verantwoordelijk voor de sterkte en de optimale ontwikkeling van de botten. omega-3 en omega-6 vetzuren uit vis en lijnzaad zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Een combinatie van lijnzaad en een samenstelling van vitale stoffen uit speciale gisten, antioxidanten en kruiden ondersteunt bovendien de darmflora en een gezond maagdarmkanaal.

De perfecte puppyvoeding voor kleine hondenrassen

Ook het immuunsysteem van je puppy mag niet worden vergeten, daarom mag er ook geen vitamine C ontbreken. Volgens het Happy Dog Natural Life Concept ® krijgt je hond daardoor alles wat zijn hele organisme nodig heeft en kan hij onbezorgd aan een lang en gezond hondenleven beginnen.

Hoe lang moet ik fit & vital Mini Puppy aan mijn puppy geven?

Vanaf 4 weken tot en met 12 maanden is Happy Dog fit & vital Mini Puppy geschikt. Kleine hondenrassen tot 10 kg (gewicht van de volwassen hond) zijn sneller volgroeid en groeien gelijkmatiger dan grote rassen. Daarom mag je Happy Dog Mini Puppy maar geven tot aan 12 maanden. Vanaf 13 maanden moet er langzaam op een geschikte Happy Dog Adult voeding overgeschakeld worden. Hier kunnen we je bv. Happy Dog fit & vital Mini Adult aanbevelen.

Totaalvoeding voor puppy's & jonge honden tot 10 kg volwassen gewicht vanaf 4 weken tot en met 12 maanden.

Lees meer