TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog fit & vital Mini Light

Vetarme voeding met voor kleine honden met licht overgewicht
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Verzadigende voedingsvezels

Verzadigende voedingsvezels

fit & vital Mini Light

Verzadigende totaalvoeding met verlaagd vetgehalte voor kleine honden met licht overgewicht of die op gewicht moeten blijven

Natuurlijk en evenwichtig met een extra portie gezondheid. Zulke voeding wil je uw kleine hond graag kunnen geven? Dan is Happy Dog fit & vital Mini Light precies wat je zoekt. In deze receptuur zorgen vijf verschillende eiwitcomponenten: (zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte) voor een gezonde variatie aan proteïnen. De essentiële omega 3- en omega 6-vetzuren, die optimaal zijn voor huid en vacht, zijn afkomstig uit de zalm. Licht verteerbare zeevis levert het lichaam van je kleine hond tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, maakt de receptuur voor kleine hondenrassen helemaal compleet.

Light hondenvoeding voor een goed figuur

Happy Dog fit & vital Mini Light is perfect afgestemd o de behoeften van kleine hondenrassen tot 10 kg die vetarme voeding nodig hebben voor een goede lichaamshuishouding en om op gewicht te blijven, bv. na een dieet. De lekkere totaalvoeding zonder gluten met slechts 7,5 % vet en L-carnitine voor de stofwisseling is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept®. Door het hoge gehalte aan voedingsvezels is het droogvoer voor kleine honden bijzonder verzadigend.

Lees meer

Happy Dog Mini Light Low Fat

Vetarme hondenvoeding voor kleine dikkertjes

Happy Dog fit & vital Mini Light is een evenwichtig droogvoer met een laag vetgehalte speicaal voor kleine hondenrassen. Niet dik, wel voldaan - het gehalte aan voedingsstoffen in het droogvoer voor honden tot 10 kg is speciaal afgestemd op de energiebehoefte van honden met licht overgewicht. Als glutenvrije hondenvoeding is fit & vital Mini Light uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Gevogelte, lam & zalm en waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel maken van Mini Light een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met licht overgewicht. Het energiegehalte en het formaat van de brokken van het droogvoer zijn speciaal aangepast aan kleine hondenrassen. Tips voor “Succesvol afvallen” href="https://happydog.nl/hondengids/hondengezondheid/ideaal-gewicht/succesvol-afvallen/" target="_self">succesvol-afvallen vind je in onze gids.

Lees meer