TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
LIMITED

Happy Dog Adventskalender

Adventskalender met vier graanvrije snacks
Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Voor meer afwisseling

Voor meer afwisseling

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Adventskalender

Kerstvreugde voor je hond: de Happy Dog adventskalender voor heerlijke momenten

Geef je trouwe viervoeter een magische tijd voor Kerstmis met de Happy Dog adventskalender. Achter de 24 deurtjes zit een verleidelijke selectie graanvrije snacks in vier spannende vormen en onweerstaanbare smaken. Verwen je pluizige vriend elke dag opnieuw en maak van de kerstperiode een feest van verwennerij!

De speciale adventskalender van Happy Dog bevat vier exclusieve soorten traktaties, perfect afgestemd op de voorkeuren van je hond. De Soft Snack France met gastronomische eend en glutenvrije aardappel is een feestelijke traktatie. Andere culinaire hoogtepunten zijn de Soft Snacks Montana met verfijnd paardenvlees en Afrika met exotisch struisvogelvlees. De selectie wordt afgerond door de stevige Meat Snack Allgäu met sappig rundvlees. De snackvariatie belooft echte smaakervaringen, zonder toegevoegde suiker, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Maak van Kerstmis een tijd van vreugde voor je hond met de unieke adventskalender van Happy Dog. Maak van elke dag een feest van lekkernijen en bezorg je viervoeter onvergetelijke genietmomenten!

Lees meer