TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog fit & vital - Puppy

Totaalvoeding voor puppy's met veel hoogwaardige proteïnen
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Hoog proteïnegehalte

Hoog proteïnegehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Ondersteunt het immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem

fit & vital - Puppy

Perfecte hondenvoeding voor uw puppy: fit & vital Puppy

In de belangrijke eerste levensfase van de eerste tot de zesde maand groeit je puppy enorm hard. Des te meer voedingsstoffen hij ook nodig heeft om zich gezond te ontwikkelen. Met de evenwichtige puppyvoeding fit & vital Puppy van Happy Dog ondersteunt u een gezonde groei van je nieuwe familielid. De lekkere totaalvoeding bevat proteïnen van 5 geselecteerde dierlijke producten. De voeding levert je puppy bovendien tal van natuurlijke voedingsstoffen: lijnzaad bevat Omega 3- en Omega 6-vetzuren, die een glanzende vacht en een gezonde huid bevorderen. De gember in de voeding versterkt het immuunsysteem en is net als het vlees van de Nieuw-Zeelandse mossel goed voor de gewrichten van uw puppy. Optimaal dus voor de belangrijkste groeifase.

Waarom is de hondenvoeding fit & vital Puppy zo goed voor puppy’s?

  • evenwichtige proteïnevariatie door gevogelte, vis, ei en nog veel meer
  • tarwevrije receptuur
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • met gember en Nieuw-Zeelandse mossel voor het bewegingsapparaat

Vanaf wanneer mag ik mijn puppy geleidelijk overschakelen op voeding voor jonge honden

Uw viervoeter groeit erg hard tot hij ongeveer 6 maanden oud is. Daarna begint de jonge hondfase met een gematigde groei. Dat is ook het moment waarop u overschakelt op een hondenvoeding die bij deze fase past, zoals bijvoorbeeld onze fit & vital Junior. Laat uw hond langzaam aan de nieuwe voeding wennen door het meerdere dagen telkens in een groter aandeel door zijn huidige voeding te mengen. Zo kan het spijsverteringsstelsel van uw hond zich aanpassen aan de andere voeding.

Waarom zit er een gat in het midden van onze brokken?

De brokjes voor de puppyvoeding zijn hartvormig en hebben een gat in het midden. Zo kan uw puppy bij het eten de stukjes gemakkelijker in stukken bijten en beter kauwen. Door het grotere oppervlak wordt de voeding optimaal opgelost door de maagsappen. Dat bevordert de vertering.

Lees meer