TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog fit & vital - Junior

Evenwichtige totaalvoeding voor jonge honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

fit & vital - Junior

Evenwichtige voeding voor jonge honden met 5 dierlijke proteïnen en rijst

Zodra uw hond zeven maanden oud wordt, is het tijd om over te schakelen van puppyvoeding naar voeding voor jonge honden. Je viervoetige vriend is nu immers een springerige jongere! Hij komt in een ontwikkelingsfase waarin hij langzamer groeit dan in de eerste zes maanden van zijn leven. Daarom hebben wij fit & vital Junior specifiek als voeding voor jonge honden ontwikkeld. Er zit minder energie in dan in puppyvoeding, maar wel precies die voedingsstoffen en mineralen die een jonge hond nodig heeft voor een gezonde groei vanaf 7 maanden. Onze fit & vital Junior bevat vijf dierlijke proteïnen, waaronder gevogelte en lamsvlees. Er zit ook glutenvrije rijst in, die goed verteerbaar is en uw hond energie levert om uitgelaten te ravotten. Calcium en vitamine D3 helpen bij de gezonde ontwikkeling van de botten, gewrichtsbanden, pezen en gewrichten van uw hond. En een samenstelling van vitale stoffen uit gisten en kruiden ondersteunt zijn vertering.

Welke voordelen biedt fit & vital Junior?

  • evenwichtige proteïnevariatie
  • glutenvrije receptuur
  • ondersteunt het bewegingsapparaat
  • belangrijke mineralen voor een gezonde groei

Vanaf wanneer moet ik mijn puppy voeding voor jonge honden of voeding voor volwassen honden beginnen geven?

Vanaf 7 maanden wordt een puppy als jonge hond beschouwd. Op dat moment moet u hem voeding geven die afgestemd is op zijn ontwikkelingsfase. Vraagt u zich af welke hoeveelheid voeding aanbevolen wordt voor jonge honden? De juiste hoeveelheid voeding wordt berekend op het finale gewicht van uw jonge hond en zijn leeftijd in maanden. U kunt dit ook aflezen uit onderstaande voedingstabel. Ook nog goed om te weten: in tegenstelling tot de puppytijd, waarin uw kleine kameraad nog meerdere maaltijden per dag nodig had, kunt u hem nu ook op 2 maaltijden per dag zetten. Zijn maag is nu groot genoeg om dit ritme aan te kunnen.

Onze brokken met een gat – voor een nog betere vertering

Al gezien? De brokken in onze voeding zijn hartvormig en hebben een gat in het midden. Daardoor kan uw hond de voeding beter kauwen en verteren. Het grotere oppervlak zorgt er bovendien voor dat de maagsappen van uw hond de voeding beter kunnen oplossen. 

Lees meer