TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Karibik

Zonder granen met zeevis voor gevoelige fijnproevers
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Sensible Karibik

Totaalvoeding zonder granen met eend voor gevoelige fijnproevers

U wilt uw viervoeter graag verwennen met een bijzondere voeding? Of hebt u thuis een gevoelige hond rondlopen die te kampen heeft met huid- en vachtproblemen? Lekkere zeevis als enige dierlijke proteïnebron en glutenvrije aardappel maken van Happy Dog Karibik een smaakbelevenis, zelfs voor gevoelige viervoeters. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn dus aan te raden voor dieren met een intolerantie voor granen. Zeevis als zeldzame en exclusieve proteïnebron is optimaal verteerbaar en zit bovendien boordevol met waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren - belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Dat maakt van Supreme Sensible Karibik een evenwichtig en ideaal droogvoer voor honden met allergieën en voedingsintoleranties.

De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Karibik is bovendien ideaal voor alle veeleisende volgroeide fijnproevers vanaf 11 kg, die graag smullen of erg kieskeurig zijn.

Lees meer

Happy Dog Supreme Sensible Karibik

Goede hondenvoeding zonder granen, glutenvrij en met geselecteerde proteïnen

Verwen uw viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Supreme Sensible Karibik. Als glutenvrije hondenvoeding zonder granen met geselecteerde proteïnen is deze hondenvoeding uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Lekkere zeevis en glutenvrije aardappel maken van Supreme Sensible Karibik een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met allergieën en voedingsintoleranties.

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer ook onze andere Supreme Sensible producten: Irland met zalm & konijn, ons glutenvrij droogvoer zonder granen Africa met exotische struisvogel, het mediterrane Toscana met eend en zalm en Neuseeland met lamsvlees en Nieuw-Zeelandse mossel voor gezonde gewrichten. Voor kleine hondenrassen bieden we Africa, Irland en Neuseeland ook als ‘Mini’ aan, met aangepast voedingsstoffengehalte en kleine brokjes. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. 

Lees meer