TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog fit & vital - Light Calorie Control

totaalvoeding met verlaagd vetgehalte voor honden met licht overgewicht
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Receptuur zonder tarwe

Receptuur zonder tarwe

Verzadigende voedingsvezels

Verzadigende voedingsvezels

fit & vital - Light Calorie Control

Verzadigende totaalvoeding met verlaagd vetgehalte voor honden met licht overgewicht of honden die op gewicht moeten blijven>

Wilt u uw hond graag natuurlijke en evenwichtige voeding met een extra portie gezondheid geven? Dan is Happy Dog fit & vital precies wat u nodig hebt. De vijf verschillende eiwitcomponenten zorgen - helemaal naar het voorbeeld van de natuur - voor een gezonde variatie aan proteïnen: zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte. Zalm is rijk aan essentiële omega-3- en omega-6 vetzuren, optimaal voor huid en vacht. Licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog fit & vital Light Calorie Control is perfect afgestemd op de behoeften van honden die vetarme voeding nodig hebben voor een goede lichaamshuishouding en om op gewicht te blijven, bv. na een dieet. De lekkere totaalvoeding zonder tarwe met slechts 7 % vet en L-carnitine stimuleert de stofwisseling en is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® . Door het hoge gehalte aan voedingsvezels is het droogvoer bijzonder verzadigend.

Lees meer