TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog VET Diät Rekonvaleszenz

Happy Dog VET Diät Rekonvaleszenz
Voeding ter stimulatie van gewichtstoename en regeneratie
Hoog energiegehalte

Hoog energiegehalte

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Oplosbaar toe te dienen

Oplosbaar toe te dienen

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

VET Diät Rekonvaleszenz

Diergeneeskundige speciale dieetvoeding ter stimulatie van gewichtstoename en regeneratie

Happy Dog VET Diät Rekonvaleszenz is een dieettotaalvoeding die perfect geschikt is om gewichtstoename en regeneratie te stimuleren. De voeding in poedervorm is erg lekker en bevat een hoog energiegehalte, een hoge concentratie belangrijke voedingsstoffen en erg goed verteerbare proteïnen. De aanwezige vetbronnen (melkvet, eivet met lecithine) zijn zeer licht verteerbaar. Het is daarom de perfecte voeding voor honden die wegens een ziekte een hoge energiebehoefte hebben. Ook na een zware chirurgische ingreep of bij een verwonding kan VET Rekonvaleszenz nog goed gevoerd worden dankzij de oplosbare poedervorm. Het kan immers ook via een sonde worden toegediend. De totaalvoeding is uitstekend geschikt voor voedingsfysiologisch herstel. De hoge concentratie belangrijke voedingsstoffen stimuleert de regeneratie en ondersteunt het immuunsysteem.

Happy Dog VET Diät Rekonvaleszenz kan gebruikt worden bij volgende indicaties: ziekten met een grote energiebehoefte, na zware chirurgische ingrepen of verwondingen, als voeding na een periode van ondervoeding, bij gebrek aan eetlust of gewichtsverlies.

Enkel verkrijgbaar op voorschrift van de dierenarts.

Aanvullende opmerkingen:

  • Sondevoeding: enkel toedienen onder toezicht van een dierenarts
  • Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen.
  • Aanbevolen gebruiksduur: tot uw huisdier volledig hersteld is.
  • Voor zover de dierenarts niets anders aanbeveelt, meerdere kleine maaltijden per dag geven.

Er moet altijd vers water beschikbaar zijn.

Lees meer

Happy Dog VET Rekonvaleszenz

Ter stimulatie van gewichtstoename en regeneratie

Happy Dog VET Diät Rekonvaleszenz helpt honden om in gewicht toe te nemen en te regenereren. Zo kan uw huisdier bv. na een ziekte of een zware chirurgische ingreep weer in gewicht toenemen. Doordat de lekkere voeding oplosbaar is, kan ze gemakkelijk toegediend worden. Ze is bovendien geschikt voor sondevoeding bij gebrek aan eetlust of gewichtsverlies.

Happy Dog experten helpen u graag verder

Bij vragen over hondenvoeding en -gezondheid staat ons serviceteam u gratis en vrijblijvend ter beschikking. Waardevolle tips over het grootbrengen en onderhoud vindt u in onze puppywereld. Ook de Happy Dog hondengids bevat tal van informatie & tips voor hondeneigenaars. Wenst u voedingsadvies? Neem dan contact met ons op!

Lees meer