TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible France

Zonder granen met eend voor gevoelige fijnproevers
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Sensible France

totaalvoeding zonder granen met eend voor gevoelige fijnproevers

U wilt uw viervoeter graag verwennen met iets heel bijzonders? Of kampt uw gevoelige hond met spijsverteringsproblemen? Van fijne gourmet eend als enige dierlijke proteïnebron en glutenvrije aardappel loopt zelfs bij de meest gevoelige fijnproevers al het water in de mond. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn geschikt voor dieren met een intolerantie voor granen. De zeldzame en exclusieve proteïnebron eend is uitstekend verdraagbaar. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren – belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht – completeren de exclusieve receptuur. Dat maakt van Supreme Sensible France een evenwichtig en ideaal premium droogvoer voor honden met allergieën en voedselintoleranties.

De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog France is bovendien ideaal voor de meeste veeleisende volgroeide fijnproevers vanaf 11 kg, die wat afwisseling zoeken of erg kieskeurig zijn.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Dog Ente Pur - Eend Pur Happy Dog Ente Pur - Eend Pur Ente Pur - Eend Pur
Vleesvoeding van delicate eend voor natuurbewuste genieters
Happy Dog Sensible Africa Happy Dog Sensible Africa Sensible Africa
Zonder granen met struisvogel voor gevoelige fijnproevers

Happy Dog Sensible France

Genieten geblazen voor lekkerbekken en veeleisende viervoeters

Sensible France is een hoogwaardig droogvoer voor volgroeide honden van middelgrote en grote rassen vanaf 11 kg. De evenwichtige receptuur is speciaal afgestemd op de behoeften van uw hond. De voeding is niet enkel verrukkelijk, maar biedt uw hond ook nog eens alles wat hij nodig heeft. Lekkere eend zorgt voor belangrijke dierlijke proteïnen. Fijne aardappelen zijn de perfecte energieleverancier, ook voor actieve honden. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren vervolledigen de exclusieve premium receptuur. Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer ook onze andere Supreme producten zonder granen: het glutenvrije droogvoer Africa met exotische struisvogel, het lekkere Montana met paardenvlees en aardappel en Sensible Karibik met vis. Speciaal voor honden van kleine rassen bieden we Mini France aan met een aangepast brokkenformaat. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, bieden w u bovendien gratis voedingsadvies aan. 

Lees meer