TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Toscana

Glutenvrij met vetarme zeevis en eend voor gecastreerde honden
Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Verzadigend& lekker

Verzadigend& lekker

Voor gecastreerde /</br> gesteriliseerde honden

Voor gecastreerde /
gesteriliseerde honden

Sensible Toscana

Glutenvrije totaalvoeding met vetarme zeevis en lekkere eend op lichte, mediterrane wijze

Van oudsher staat de mediterrane keuken bekend om haar lekkere en lichte gerechten. Met Happy Dog Toscana verwent u uw hond met een evenwichtige voeding gemaakt van fijne eend, vetarme zeevis en mediterrane kruiden. Het unieke Happy Dog Natural Life Concept® met waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel voor de gewrichten verfijnt deze exclusieve receptuur. Vanwege de speciale componenten en het bijzondere d'oligosaccharides is Sensible Toscana zeer geschikt voor het bewust voeren van vooral gevoelige honden met hun speciale behoeften.

Door het matige vetgehalte van 7,5 % is Happy Dog Toscana ook perfect geschikt voor gecastreerde honden en honden die voeding met een lager vetgehalte nodig hebben. De brokken zijn perfect afgestemd op het gebit van kleine hondenrassen vanaf 11 kg.

Lees meer

Happy Dog Sensible Toscana

Premium hondenvoeding voor gevoelige honden

Verwen uw viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Supreme Sensible Toscana. Als hondenvoeding met verlaagd vetgehalte is dit hondendroogvoer uitstekend geschikt voor het bewust voeren van fijnproevers en gevoelige honden. Smaakvolle eend, lekkere zalm, geselecteerde mediterrane kruiden en waardevolle druivendroesem maken van Sensible Toscana een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met verlaagde activiteit en gecastreerde honden.

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer dan ook onze andere Supreme Sensible producten: ons glutenvrije droogvoer zonder granen Karibik met zeevis en aardappel, ons glutenvrije droogvoer zonder granen Africa met exotische struisvogel, het lekkere Irland met zalm en konijn en Neuseeland met lamsvlees. Voor kleine honden tot 10 kg bieden we Africa, Irland en Neuseeland ook als ‘Mini’-variant aan, met aangepast voedingsstoffengehalte en kleine brokjes. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. 

Lees meer