TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Multivitamin Mineral Forte

Belangrijke voedingsstoffen ter aanvulling op zelf bereide maaltijden
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Multivitamin Mineral Forte

Optimale aanvulling van alle levensnoodzakelijke voedingsstoffen voor een evenwichtige portie

Vaak hebben hondeneigenaars de neiging om de portie voor de hond - voor altijd of om wat afwisseling te bieden - zelf samen te stellen. De hoofdcomponenten vlees, groenten, olie en evt. rijst, aardappelen enz. op zich in een voor de hond normale portie bevatten echter niet voldoende mineralen, vitamines en sporenelementen. Een goed uitgebalanceerde aanvulling van deze voedingsstoffen is hoogstnodig. Extra vleesrijke porties beschikken over te lage calciumgehaltes wat met MultiVitamin Mineral Forte optimaal aangevuld kan worden.

Ruim gedoseerde sporenelementen en vitamines leveren een belangrijke bijdrage aan het optimaal functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem en een evenwichtige verzorging op lange termijn. De glutenvrije receptuur van MultiVitamin Mineral Forte is daarom uitermate geschikt als doelgerichte aanvulling op zelf samengestelde beenderarme porties en levert daarbij alle extra nodige vitamines, mineralen en levensnoodzakelijke sporenelementen zodat u niet om de zoveel tijd een bot moet geven als aanvullende voeding. Door de poedervorm verteren de voedingsstoffen optimaal en kan het gemakkelijker onder de voeding gemengd worden. Multivitamin Mineral Forte wordt uiteraard geproduceerd zonder toegevoegde suikers.

Lees meer

Happy Dog Multivitamin Mineral Forte

Voedingssupplement voor honden – De optimale aanvulling op een vleesmaaltijd 

Uw hond houdt van sappige vleesmaaltijden, is een actief baasje of is drachtig? MultiVitamin Mineral Forte zorgt ervoor dat uw hond optimaal wordt voorzien van mineralen en vitamines. Het natuurlijke calciumgehalte in vlees is  doorgaans nogal laag. Het kan daarom nodig zijn om de vleesporties aan te vullen met een voedingssupplement dat in een voldoende hoeveelheid mineralen en vitamines voorziet. Onze experts in het Happy Dog Service Center  geven u graag advies over wanneer en hoeveel MultiVitamin Mineral Complete voedingssupplement u moet toedienen. 

Ons  voedingssupplement wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Vraag ook naar ons voedingssupplement HaarSpezial Forte voor gezonde huid en vacht, ArthroForte, een voedingssupplement voor gezonde gewrichten, PowerPlus voor prestatie- en sporthonden en de dieetvoeding SanoN voor honden met lever-, nier- of hartziekten. 

Ontdek ook ons gevarieerd Happy Dog  droogvoer voor honden als hoofdvoeding voor uw viervoeter. We hebben hoogwaardig droogvoer voor honden van elke leeftijd en elk formaat. Probeer  bijvoorbeeld het droogvoer Supreme Mini Adult voor uw klein lievelingshondje, of Maxi Adult voor middelgrote en grote hondenrassen. Voor gevoelige honden raden we bovendien het hondendroogvoer uit onze Supreme Sensible-lijn aan. Hebt u vragen over onze producten of over het voeren van uw hond? Vraag de experts van het Happy Dog Service Center om raad!

Lees meer