TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Haar Spezial Forte

Optimale ondersteuning voor de huid en een glanzende vacht
Huidactieve voedingsstoffen

Huidactieve voedingsstoffen

Optimaal voor huid en vacht

Optimaal voor huid en vacht

Haar Spezial Forte

Optimale ondersteuning voor de huid en een glanzende vacht

De huid is de spiegel van de ziel. Een zijdezachte, glanzende vacht is een teken dat de hond zich verzorgt en zich goed voelt. Toch hebben net gecastreerde honden, oudere honden en honden van langharige rassen dikwijls last van roos, jeuk, een matte, doffe vacht en problemen bij de rui. Zulke huid- en vachtproblemen zijn vaak het gevolg van een tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines (vitamine E, B-complex, biotine), onverzadigde vetzuren (omega-3 en omega-6) en sporenelementen (zink, seleen, jodium).

Dog HaarSpezial Forte ondersteunt met zijn unieke combinatie van werkzame stoffen de vorming van een sterke huidbeschermingsbarrière en bevordert de rui. Dat zijn de beste omstandigheden voor een optimale haargroei en een krachtige, glanzende vacht. De componenten in HaarSpezial Forte zoals biergist, appelbes, hoornklaverzaad en zeealgenmeel zijn rijk aan vitaminen, mineralen en sporenelementen. Vitamine E en seleen beschermen bovendien efficiënt tegen agressieve stofwisselingsproducten en dragen in combinatie met biotine bij aan het stabiliseren van het lichaamseigen immuunsysteem. Door de receptuur zonder granen is het voedingssupplement ook geschikt voor gevoelige honden en kan het perfect worden gecombineerd met droog- of natvoer.

Lees meer

Happy Dog HaarSpezial Forte

Voedingssupplement voor honden – Voor een glanzende vacht 

Kampt uw hond ook met problemen met zijn huid of vacht? Voldoende vitamines, onverzadigde vetzuren en sporenelementen opnemen, kan een efficiënte manier zijn om huid- en vachtproblemen te voorkomen, vooral tijdens de rui. HaarSpezial Forte voedingssupplement ondersteunt uw lieveling tijdens de rui en zorgt voor een mooie vacht en een gezonde huid. Door de receptuur zonder granen is het voedingssupplement ook geschikt voor gevoelige honden. Het vormt de ideale aanvulling op Happy Dog droogvoer voor honden en natvoer voor honden. Onze experts in het Happy Dog Service Center  geven u graag advies over wanneer en hoeveel HaarSpezial Forte voedingssupplement u moet toedienen. 

Ons  voedingssupplement wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Vraag ook naar ons voedingssupplement, ArthroForte, een voedingssupplement voor gezonde huid en vacht, MultiVitamin Mineral Complete  voor verhoogde behoefte aan mineralen, PowerPlus voor prestatie- en sporthonden en de dieetvoeding SanoN voor honden met lever-, nier- of hartziekten.

Ontdek ook ons gevarieerd Happy Dog  droogvoer voor honden als hoofdvoeding voor uw viervoeter. We hebben hoogwaardig droogvoer voor honden van elke leeftijd en elk formaat. Probeer  bijvoorbeeld het droogvoer Supreme Mini Adult voor uw klein lievelingshondje, of Medium Adult of Maxi Adult voor middelgrote en grote hondenrassen. Voor gevoelige honden raden we bovendien het hondendroogvoer uit onze Supreme Sensible-lijn aan. Hebt u vragen over onze producten of over het voeren van uw hond? Vraag de experts van het Happy Dog Service Center om raad!

Lees meer