TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Arthro Forte

Optimale ondersteuning voor pezen, gewrichten en gewrichtsbanden
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Arthro Forte

Optimale aanvulling voor pezen, gewrichten en gewrichtsbanden

Zeer actieve honden, honden van grote rassen en oudere honden hebben behoefte aan een ruime hoeveelheid voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het bewegingsapparaat. Aangezien die continu belast worden, is het nuttig om ze via de voeding aan te vullen.
De ruim gedoseerde voedingsstoffen glucosamine, chondroitinsulfaat en hyaluronzuren, gedroogd mosselvlees van de Nieuw-Zeelandse groenlippige mossel (Perna Canaliculus), collageenhydrolisaat, kiezelgoer en DL-methionine bieden een optimale ondersteuning voor het bewegingsapparaat en het bindweefsel. Vitamines (vitamine C en E), seleen, omega-3 vetzuren uit lijnzaad, procyanidine uit druivenpitmeel en rozebottel vervolledigen de glutenvrije receptuur.

ArthroForte wordt uiteraard geproduceerd zonder toegevoegde suikers. Deze speciale samenstelling in poedervorm voor een snelle vertering en de selectie kruiden (mariadistel, artisjok, brandnetel en berkenblad) maken van ArthroForte de ideale aanvulling op de dagelijkse voeding en verlenen honden meer bewegingsplezier.

Lees meer

Happy Dog ArthroForte

Voedingssupplement voor honden – Voor gezonde gewrichten 

Is uw hond bijzonder actief of groot? Veel beweging of een hoog gewicht belasten de gewrichten, de spieren en de gewrichtsbanden. Daarom moet er in de voeding van zeer actieve honden of grote hondenrassen een voldoende grote hoeveelheid bepaalde eiwit-suikerverbindingen (glycosaminoglycanen) zitten, om ervoor te zorgen dat gewrichten en gewrichtsbanden ‘goed gesmeerd’ zijn 

ArthroForte voedingssupplement ondersteunt u bovendien bij de behandeling van voedingsgerelateerde problemen met gewrichtsbanden, pezen en gewrichten. Het vormt de ideale aanvulling op Happy Dog droogvoer voor honden en natvoer voor honden. Onze experts in het Happy Dog Service Center  geven u graag advies over wanneer en hoeveel ArthroForte voedingssupplement u moet toedienen. 

Ons  voedingssupplement wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Vraag ook naar ons voedingssupplement HaarSpezial Forte voor gezonde huid en vacht, MultiVitamin Mineral Complete voor verhoogde behoefte aan mineralen, PowerPlus voor prestatie- en sporthonden en de dieetvoeding SanoN voor honden met lever-, nier- of hartziekten.

Ontdek ook ons gevarieerd Happy Dog  droogvoer voor honden als hoofdvoeding voor uw viervoeter. We hebben hoogwaardig droogvoer voor honden van elke leeftijd en elk formaat. Probeer  bijvoorbeeld het droogvoer Supreme Mini Adult voor uw klein lievelingshondje, of Medium Adult of Maxi Adult voor middelgrote en grote hondenrassen. Voor gevoelige honden raden we bovendien het hondendroogvoer uit onze Supreme Sensible-lijn aan. Hebt u vragen over onze producten of over het voeren van uw hond? Vraag de experts van het Happy Dog Service Center om raad!

Lees meer