TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Canada

Zonder granen met zalm, konijn & lamsvlees voor actieve honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Voor uitstekend uithoudingsvermogen en conditie

Voor uitstekend uithoudingsvermogen en conditie

Voor actieve honden

Voor actieve honden

Sensible Canada

totaalvoeding zonder granen met zalm, konijn & lamsvlees voor actieve honden

Gun uw kleine, veeleisende fijnproever een echte lekkernij met een uitgelezen samenstelling van fijne zalm, lekker konijn en voedzaam lamsvlees, verfijnd met glutenvrije aardappel. Zalm is rijk aan essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, terwijl konijn biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees veel belangrijke mineralen bevat. Geheel volgens het unieke Happy Dog Natural Life Concept® ondersteunt Nieuw-Zeelandse mossel de gewrichten en zorgen waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren uit zonnebloem- en raapzaadolie voor een glanzende vacht.

De lekkere receptuur van Happy Dog Canada zonder granen met licht verhoogd energiegehalte is perfect geschikt voor volgroeide, actieve viervoeters vanaf 11 kg. 

Lees meer

Happy Dog Sensible Canada

Goed, graanvrij droogvoer voor actieve en gevoelige honden

Als uw hond zich vaak krabt of met huidproblemen kampt, kunnen dat de eerste tekenen van een allergie zijn. Treden de klachten vaker op wanneer uw hond voeding met granen eet, dan moet u absoluut eerst een dierenarts raadplegen en vervolgens evt. overschakelen op een hondenvoeding zonder granen voor uw hond. Naast Happy Dog Canada maken ook Supreme Sensible Africa, Supreme Sensible Karibik en Mini Africa deel uit van ons assortiment droogvoer zonder granen. Niet enkel de hoofdmaaltijd van uw hond moet uit voeding zonder granen bestaan, maar ook alle koekjes en snacks. Daarom vindt u bij happy Dog ook snacks en natvoer zonder granen.

De dierenartsen in ons Service Center helpen u graag verder, mocht u vragen hebben over de voeding van uw hond. Nuttige informatie over allergieën en voedingsintoleranties vindt u ook in onze hondenleidraad, meer bepaald in de hoofdstukken Hondenvoeding en Gezondheid van uw hond.

Lees meer