TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Africa

Zonder granen met struisvogel voor gevoelige fijnproevers
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Sensible Africa

totaalvoeding zonder granen met struisvogel voor gevoelige fijnproevers

U wilt uw viervoeter graag verwennen met een bijzondere voeding? Of hebt u thuis een erg gevoelige hond rondlopen, die vaak met verteringsproblemen kampt of problemen heeft met huid en vacht? Dat kan natuurlijk wijzen op een voedingsintolerantie.

Exotische struisvogel als enige dierlijke proteïnebron en glutenvrije aardappel zijn hiervoor uitstekend geschikt en zelfs de gevoeligste fijnproevers zijn er verzot op. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn aan te raden voor dieren met een intolerantie voor granen. De zeldzame en exclusieve proteïnebron struisvogel is uitstekend verdraagbaar. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren zijn belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht en completeren de exclusieve receptuur. Dat maakt van Supreme Sensible Africa een evenwichtig en ideaal droogvoer voor honden met allergieën en voedingsintoleranties.

De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Africa is bovendien ideaal voor alle veeleisende volgroeide fijnproevers vanaf 11 kg, die wat afwisseling zoeken of erg kieskeurig zijn. 

Lees meer

Happy Dog Sensible Africa

Goede hondenvoeding zonder granen, glutenvrij en met exclusieve proteïne

Verwen uw viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Sensible Africa. Als glutenvrije hondenvoeding zonder granen met exclusieve proteïne is deze hondenvoeding uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Exotische struisvogel en glutenvrije aardappel maken van Supreme Sensible Africa een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met voedingsintoleranties.

Met ons droogvoer Africa doet u niet enkel iets goeds voor uw hond, maar ook voor SOS Kinderdorpen. Happy Dog doneert tot 1,30 euro van elke verkochte verpakking Happy Dog Sensible Africa (vanaf 1 kg) aan projecten van SOS Kinderdorpen.

Lees meer