TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Neuseeland

Goed verteerbare rezeptur voor kieskeurige middelgrote en grote fijnproevers
Lam

Lam

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Vriendelijk voor maag en darmen

Vriendelijk voor maag en darmen

Sensible Neuseeland

Bijzonder vriendelijk voor maag en darmen met uitgelezen lamsvlees

Gun uw viervoetige kameraad een heerlijke smaaksensatie met deze lekkere samenstelling van Happy Dog Neuseeland. Een echte lekkernij die dankzij licht verteerbaar lamsvlees en een glutenvrije receptuur bijzonder vriendelijk is voor maag en darmen. Zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke ingrediënten maken het product onweerstaanbaar lekker en goed verdraagbaar voor uw lieveling. Geheel volgens het unieke Happy Dog Natural Life Concept® ondersteunt Nieuw-Zeelandse mossel de gewrichten en zorgen waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren voor een glanzende vacht.

De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Neuseeland is ideaal voor alle veeleisende volgroeide fijnproevers vanaf 11 kg, die wat afwisseling zoeken of erg gevoelig zijn.

Lees meer

Happy Dog Sensible Neuseeland

Lekkere hondenvoeding voor gevoelige honden van

Verwen u uw viervoeter viervoeter met onze premium hondenvoeding Happy Dog Supreme Sensible Neuseeland. Dit hondendroogvoer met lekker lamsvlees en rijst met natuurlijke zonnebloemolie is uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel in het droogvoer helpt bovendien om de , gewrichten en spieren gezond te houden. Supreme Sensible Neuseeland is een evenwichtig en lekker droogvoer voor gevoelige honden dat bijzonder vriendelijk is voor maag en darmen ook geschikt voor honden met allergieën.

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer bijvoorbeeld ook onze andere Supreme Sensible producten: ons glutenvrije droogvoer zonder granen Karibik met zeevis en aardappel, ons glutenvrije droogvoer zonder granen Africa met exotische struisvogel, het mediterrane Toscana met eend en zalm en Ireland met zalm en konijn. Voor kleine hondenrassen bieden we Africa, Irland en Neuseeland ook als ‘Mini’ aan, met aangepast voedingsstoffengehalte en kleine brokjes. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. Neem gewoon contact met ons op!

Lees meer